ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 7 de junio de 2011

U D Tavernes Femeni, temporada 2010-11, analisi.


Ara que la competició ja està acabada, és un bon moment per anar repassant el que han fet els nostres equips. No anem a a fer res a fons, tan sols fer una repassada per damunt, començarem per les rogetes que aquesta temporada debutaven a 1ª regional.

A l'acabar la temporada passada, el Tavernes va quedar en quart lloc de la classificació, per tant es va quedar a les portes de l'ascens, i pareixia que la continuitat estava en l'aire, dons com sempre passa, entre les que abandonen la pràctica del futbol, i que algunes jugadores ja començaben la pretemporada a altres equips, estava complicat conformar la plantilla.


Però el Moixent, campió del grup, va renunciar a la seua plaça a 1ª Regional, ofererint-li el lloc la Federacio al Tavernes, que va aceptar el repte, amb el compromís de totes les jugadores d'anar a per la permanència.

Javi Tur, després de tres temporades, va deixar la banqueta, per a que Javi Puerto es fera càrrec de la mateixa, i amb la base de tots el anys, les rogetes van començar la temporada jugant a domicili, empatant a 2 davant el Parreta, inici il·lusionant.

Després 4 derrotes seguides, davant els equips punters, Aldaia, Torrent, Levante, i Mislata, va vindre la 1ª victòria davant l'Alginet per 6-1, i la segona 2-5 a l'Esperança, que eren equips de la seua lliga, 7 jornades i 7 punts, la barca es mantenia senses endinsar-se.

A la jornada 8ª, el Camporrobles goleja a les rogetes, 0-4, però a la jornada següent les rogetes guanyen al Valencia C 0-1 a Beniferri, amb un partit molt seriós per part de tot l'equip, i abans del paró de Nadal, s'empata a casa davant l'Alzira 3-3. En partit amistós a Tavernes, van pedre 2-5 davant el Valencia B, en una jornada que els dos descansaven.



A la primera jornada del 2011, s'empata a casa davant el Discobol0 2-2, i a l'última jornada de la primera volta, es perd 3-1 a Nazaret davant el Cabanyal.

El Tavernes Femení, acaba la 1ª volta en 9ª posició, amb 12 punts, amb 23 gols a favor i 33 amb contra. L'objectiu de la permanència estaba apropant-se, dons el R. de Gandia, sumava un punt i l'Esperança es quedaba amb 3 punts.

A la segona volta, es guanya 1-0 al Parreta, i es torna a perdre contra l'Aldaia, Levante i Mislata, però es trau un punt davant el Torrent a l'empatar a 1 a casa, les coses anaven millor que a la primera volta.

L'equip s'afiança guanyant 1-3 a l'Alginet i 5-1 a l'Esperança, a la jornada 20, la salvació estava conseguida virtualment, a falta de sis jornades. Després dos derrotes seguides davant el Camporrobles i el Valencia C aquest últim amb un gran ambient al graderio, donat que la parròquia Che, es va desplaçar en massa gràcies al bon ambient que hi ha entre els dos clubs, tinguent en compte, el travàs de xiquetes del Tavernes al Valencia C F.



A la jornada 23 s'empata a 3 contra el Ciutat d'Alzira, a la 24 es descansa, a al 25 victòria contra el Discóbolo 0-1 i a l'última jornada, altre empat contra el Cabanyal, 0-0.

Si a la primera volta eren 12 punts el conseguits, a la segona es van millorar els números, aconseguint 15 punts, 3 més que a la primera volta. En resum una gran temporada que encamina el que es pot fer a la temporada que ve, ja que s'han fusionat amb la Vall d'Alfandech, i es pot conseguir fer un gran club de futbol femení.

Cal comentar, que al més d'abril les rogetes, van jugar el seu primer partit internacional contra un equip islandes de 1ª divisio a Oliva Nova.



Per acabar la llista de golejadores de la temporada 2010-11, que Quique a anat recopilant.

TAULA DE GOLEJADORES U.D. TAVERNES TEMPORADA 2010-2011
ANDREA: 13
AINHOA: 9
MARI: 4
AIDA: 4
ANGIE: 4
MARIA: 1
CRISTINA: 1
YASMINA: 1
IZA: 1

No hay comentarios:

Publicar un comentario