domingo, 25 de octubre de 2009

4ª Jornada. Monoleg Valencianista. Maritim D 0 - Valencia C F Feminas C 9

Després del mal sabor de boca de la setmana passada, este matí, les xiquetes del C, han fet un partit d'eixos que es queden a la memoria dels vells, fent un partit complet, sense fissures ni "pájaras", al llarg dels 90 minuts, amb concentració, saber estar ficades al partit en tot moment, sense menysprear a les contrincants, i sobre tot plasmar les idees del tècnics i l'escola al camp.

Ara s'ha arribat a eixe punt a on ja no convindria afluixar, per això, ara tenen que lluitar més encara per a mantindre el nivell de joc oferit avuí i anar endavant.

Alineació.- Marta L., Tami, Sara, Ainara (Marta A, m 71), Lesley, Ali (Lore, m 71), Lee, Miriam (María, m 67), Sandrita (Blanca, m65), Silvia, i Jeni(Alba, m 71).

Després dels típics minuts de tanteig als primers minuts, amb les "xes" començant a filar el seu joc de control i toc, al minut 9 Lesley ha tret del cantó i Míriam ha rematat inaugurant el marcador, 0-1. Al minut 20 en una falta asenyalada fora de l'àrea escorada a la ratlla de fons, Míriam l'ha treta magistralment, i la pilota ja es colaba dintre de la xàrcia, però Lee no refiant-se, ha rematat fent el 0-2.

El joc ha continuat igual, el València jugant i atacant, i el Marítim, defenent-se tragent el baló a pilotades llargues, que acavaben als peus de la defensa valenciana, on Sara amb el seu desparpall i serenitat habitual, ajudada per Ainara, desfeien totes les opcions.

Al minut 43, l'àrbitre ha anul.lat un gol a Míriam, pot ser per joc perillós. Al minut 44, Lesley ha fet una internada, que ha acabat tirant un xut fora per ben poc. I al minut 45, Tami, des de fora de l'àrea marcaba un golàs, 0-3 . S'ha acabava la 1ª part, i el Marítim no habia ni tirat a porta, per cert la portera d'avuí, Marta López, debutava al C, per lessió de Gemita i ha estat en tot moment concentrada al partit, per ajudar a les centrals en els balons endarrerits. Una portera molt elegant i sòbria, com en els temps de Ricardo Zamora, ahí ben plantada.

A la represa, les blanc i negres, no han afluixat el pistó, i Jeni al minut 48, ha fet esforçar-se a la portera(a pesar dels 9 gols, una de les millors del seu equip), i dos minuts després, la mateixa Jeni, en jugada personal i fent-se un doble autopasse dintre de l'àrea, ha fet el 0-4.

Al minut 62, altre gol anul.lat a Míriam per fora de joc. Al minut 69, Marta L, ha fet l'única intervenció de mèrit al partit i ha eixit victoriosa, fent una bona paradeta. Edu i Jesús, han fet els canvis entre els minut 65 i 71. María, al 72 ha estavellat la pilota al travesser, amb remat de cap.

Al minut 75, "Huracán" Lore, ha culminat una bona jugada de la mitja, fent-li Lee un passe al hueco, que ella ha convertit en el 0-5. A partir d'ací, el partit ha sigut un continu monòleg de les valencianistes, amb internades per les dos bandes, pel mig, una passada.

En una galopada de Lore, Silvia ha fet el 0-6, minut 83. Els últims minuts, Edu ha fet cambiar de lloc a les xiques, per a fer probatures, retrasant a Lee al lateral, adelantant a Lesley a l'extrem, Tami jugant amb tasques organitzatives. La mateixa Lesley ha fet el 0-7, al minut 84, i als minuts 85 i 86, "Huracàn" Lore, ha fet el 0-8 i el 0-9. I ja no feia falta més, tan sols festejar la victòria aconseguida.

Al principi del partit, les xiques, han lluït una pancarta enrecordant-se de les jugadores lessionades, que encara no han pogut debutar a la lliga, Sandra i Susi, i un record especial per a Rocío, que està a l'hospital.

Entre altres coses, dir que al no estar convocades Sandra i Vicky, i Edu canviar a Jeni (les tres són les capitanes), Lee ha acavat el partit lluint el braçalet de capitana.

AMUNT BLANC I NEGRES, CLARO QUE SIIIIIII!!!!!!!!!!.

Post-Data. L'afició, vol fer-li un record i agrair-li a Javi LLopis el que fa per les xiquetes . Entre tots, anirem fent camí.

Ah!! no m'hen recordava, les entrevistes d'avuí: Jesús Oliva, "Huracàn" Lore i Marta López.

Fins el dimarts, al Planter. Les fotos un altre dia.