martes, 20 de octubre de 2009

U D Tavernes Femeni 2 - Ayorense 1. Crònica i video.

Partit disputat el passat dissabte, al Municipal Valler, corresponent, a la tercera jornada de lliga, al grup IV, de 2ª regional.

El públic encara no estava als seus seients, i l'Ayorense ja s'havia adelantat el marcador per mitjà de Noemí, minut 2 (la càmera no ha pogut arreplegar el gol). A partir d'ací, les rogetes han començat a pressionar a l'equip contrari, que es defenia molt ordenadament, i tots els seus atacs, es quedaven en no res.

Amb el resultat de zero a u, arrivaba el final de la 1ª part. A la represa, Javi Tur, ha introduït els dos primers canvits, Lidia per la Xata a la porteria, i Mari per Laura a una banda. Es notava a l'ambient els fantasmes de la temporada passada, els partits davant L'Ontinyent i L'Alginet, que es va perdonar i a la fí es va pedre. Però este equip, està ja curtit en mil batalles, i sobre no tindre al dia algunes jugadores, saben patir i així ho van demostrar al camp.

Al minut 50, Denis va fer l'empat a 1, amb l'ajuda d'una defensa forastera, que volent allunyar, va introduir la pilota dintre la xàrcia. Tornava a estar el partit igualat, encara que l'Ayorense, tenia en contra no portar canvis, dons tenen 5 xiquetes lessionades i unes quantes que no poden jugar, per assumptes burocràtics.

Als pocs minuts de l'empat, de nou Javi, va fer un parell de canvis, Yasmina per Cris i Marieta per Blanca. I les Rogetes començaren a apretar de valent, però es veia que no era el dia de Denis, i les internades d'Andrea, sobre acabar en bones centrades, els remats els paraba la portera. L'Ayorense, feia algun contracolp tímidament, i a l'estar el partit empatat, en les grades es palpava el nerviosisme entre les dos aficions.

Al minut 84, Ainhoa, fa un passe al hueco, que Andrea adelantant-se a la defensa i la portera, envia la pilota al fons de la xàrcia, era el 2-1, i les xiquetes de l'Ayorense, ja no pogueren menejar el resultat.

Alineació titular.- Xata, Ester, Blanca, Deborah, Claudia, Ainhoa, Júlia, Andrea, Denis, Laura i Cristina.

El Tavernes momentàniament, ocupa la 4ª posició de la taula amb 6 punts, però amb un partit menys, dons ja ha descansat.

Com tota l'afició, jugadores i cos tècnic, esperem vore promte a Aida, als terrenys de joc.Ànim.

El pròxim partit, serà el desplaçament a Muro.