ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

jueves, 22 de octubre de 2009

U D Tavernes Femeni. Convocatories del amateur i futbol-7


FUTBOL 11

Esta vesprada, després de l'entrene, el mister de les rogetes, Javi Tur, ens ha donat la llista de convocades, de cara al partit del proper diumenge contra el Muro (per cert, l'amateur d'homes juga al dissabte fron al Muro, casualitats de la vida).

Jugadores convocades:

Lidia, María, Ainhoa, Ester, Majo, Blanca, Deborah, Claudia, Andrea, Júlia, Denis, Jasmina, Mari, Cristina i Marieta.

Este partit, un dels més interesants de la jornada, al grup IV de la segona regional, amb els dos equips amb sis punts, i per el que li van vore al Muro este diumenge passat, davant la Vall d'Alfandech B, han millorat prou de cara gol.

El partit serà a les 11:45, al camp de la LLometa, i s'ha d'estar un hora abans. No tenim confirmada l'hora d'eixida des del Municipal.

FUTBOL-7

Segona jornada de lliga al grup segon de futbol-7, i Jose Juan ha convocat les següents jugadores:

Mar, Ana, Mabel, Sarai, Angela, Laura, Alexandra, Laura, Neus i Laura.

El partit es contra el Maritim B, i es jugarà al Pol. Municipal Dr. LLuch, de València, a les 9 del mati, i s'ha d'estar allí a les 8, per tant les xiquetes del Futbol-7, tindràn bona matinada.

Sort als dos equips i avore si tornem amb els tres punts.

AMUNT ROGETES, CLARO QUE SIIIII!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario