ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

sábado, 24 de octubre de 2009

Valencia C F Feminas. Convocatoria contra el Maritim

Part de Guerra

Un poc més, i avuí Edu, te que convocar a alguna mare, per a completar-la. Fins a última hora, hi hagut canvis. Això vol dir que tenim l'enfermeria a tope.

Relació de convocades:

Marta, Sandrita,Tami, Sara, Ainara, Lesley, Lee, Alicia, Miriam, Silvia, Jeni, Lore, Blanca, María, Marta A. i Alba.

Es veu que aquesta setmana, el "Burrito del Planter", encara ens te mania. No hi ha que fer-li cas, i el diumenge, dedicar-li la victòria, a Rocío (acavada d'operar), Susi ( per precaució una setmaneta més), a Sandra (ja està casi a punt), Gemita (que li passe la contractura), Ester i Vicky ( molesties d'última hora). Lili i Marta G es queden fora, però que no es refien i estiguen preparades per a embarcar.

Ens han de vore als Tarongers a les 9 del mati del diumenge, i desde alli anar tots junts cap al Polideportiu Municipal Dr LLuch.


Porteries portàtils, que l'afició menejarà quan tireu a gol, i la pilota vaja fora






Recordar que Jesús també està lessionat i avui no ha pogut formar part de l'entrene, però allí ha estat.



LA AFICIO VOS RECORDA QUE ESTA AMB VOSALTRES I DESITJA A LES XIQUES LESSIONADES UNA PROPERA RECUPERACIO.

En l'afició tambe hi han de lessionats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario