domingo, 11 de octubre de 2009

CD Zafranar 0 - 8 Valencia CF Féminas C . 2ª Jornada.

Partit disputat aquest matí, al camp de San Isidre a València. En un matí molt assolejat, les xiques del C, han encetat el seu casiller de punts, amb els tres punts de la victòria davant el Zafranar.

En un camp de terra, els dos equips han intentat fer el millor joc possible i les blanquinegres, avuí no han defraudat.

Al minut 9 un penal sobre Lore, la llançat Blanca, rebutxant-lo la portera local, i Jeni que estaba al aguait, ha fet el 0-1. Al minut 12, Lore el 0-2, al minut 21, de nou era Jeni la que feia el 0-3. I com no podia ser d'altra manera, Lore feia el 0-4, al minut 25.

A partir d'ací, Edu i Jesús, han manat al mig-camp d'avuí, María i Lee, que asserenaren el joc, i intentaren trenar be totes les jugades, i tocar molt la pilota. Abans del descans, Jeni i Lesley han posat el o-6 al marcador.

Només escomençar la segona part, Lore feia el 0-7, i el cos tècnic ha preparat els canvis. Poc després Lee ha agafat un bon xut, obligant a la portera del Zafranar fer la millor parada del partit. I al minut 79, després de fets tots el canvis, Alicia, ha fet el definitiu 0-8.

En resum un partit, que segons Edu, les xiques del C han oferit una bona imatge, complint els seus objetius, i emportant-se els tres primers punts cap a casa. Totes han estat a molt bon nivell, a la porteria, Gemita ha estat a totes, molt be en defensa, fenomenal als laterals, al mig-camp, molt batallador i davant amb les killers avuí de l'equip, Jeni i Lore. Amb els canvis, l'equip ha continuat, buscant fer bon joc i seguir les encomandes dels entrenadors.

Valencia C F Feminas C:

Gemita, Blanca, Ainara (Marta A., m. 66), Lesley (Sara, m 66), Tami (Lili, m. 66), Sandrita, Lee, Alicia, Lore (Ester m. 53), Maria i Jeny (Marta G. m. 53).

Ara, fins el dimarts, a disfrutar el que queda del cap de setmana, per a preparar el proper partit, davant La Unión Femenina Manises F.C. "C", al camp del planter.