ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

domingo, 18 de octubre de 2009

3ª jornada de lliga, Valencia CF Féminas "C" 4- La Unión Femenina Manises CF "C" 4

La plantilla i cos tècnic del Valencia Féminas CF "C" al complet.

El títol de l'entrada també haguera pogut ser, "Valencia CF feminas 4 - La Unión Femenina Manises + arbitre 4. Anem al partit.

Edu ha presentat el següent onze, Gemita, Rocío, Blanca, Marta A, Viki, Míriam, Marta G, Lore, Lili, Ester i Alba.

Les blanc i negres, han fet un començament de partit molt ordenat i tocant la pilota, al mig amb Viki molt segura i Míriam batallant totes les pilotes. Alba i Ester per les bandes, sempre han pogut amb el seu acompanyant, i darrere tota la defensa estaba al quite. Després d'uns minuts de calma, Marta G. ha posat el 1-o, al minut 18. En eixe moment, tan sols hi havia un equip al camp, el València.

Al minut 25, Lore ha agafat un baló, iniciant una galopada per la banda dreta, internant-se pel pic de l'àrea i de for xut, ha clavat la pilota per tot l'escaire contrari. Eren els millors minuts del partit. Míriam ha marcat el 3-0, al minut 34. Ja feia minuts, que el del xiulet, anaba avisant del que vindria a la segona part.

Al minut 39, el Manises ha recurtat distàncies, fent el 3-1 al marcador, injust, però així és el futbol.

A la represa, Edu al minut 54, ha donat l'entrada a Lee i María, per Míriam i Viki. El partit s'ha tornat fosc i el jugador nº 12 del Manises anava tallant les ales a les "xes" i espentant a les Maniseres, pitant tot tipus de faltes, a la rodalia de l'àrea valencianista. Sols ha faltat que tirara ell el penalty.

El partit continuava sense ningú que poguera dominar-lo, i Edu ha fet els tres últims canvis al minut 68, Jeni per Lore, Lesley per Ester i Silvia, per Rocío.

En una d'aquestes faltes que al àrbitre li agradaven pitar, sense ser, ha vingut el 3-2. A partir d'ací, el partit s'ha tornat boig. En una jugada d'expulsió de la portera forastera, tan sols ha tingut la groga. Menys mal, que María ha estat molt encertada i la falta la ha clavada dintre de la xarcia, fent el 4-2, era el minut 87.

Al minut 88, amb una jugadora del Manises en clar fora de joc, la ha deixada continuar, i el furtapolls de l'àrbitre, quan ha vist que perdia la pilota, ha pitat penalty, que han transformat en el 4-3.

Amb els canvis, i en atendre les lessions d'algunes jugadores, estimavem que podria donar al menys 5 minuts, o els que fera falta per a que les visitants empataren el partit, i així ha fet l'àrbitre, ja al minut 95, s'ha tornat a traure de la manega una altra falta a la vora de l'àrea i les xiques del Manises han fet l'empat. S'ha tret de mig-camp i ha pitat el final.

Abans de l'empat a 4, no ha volgut pitar un penal a favor del València, perque no li ha donat la gana.

L'entrevista a Edu.



L'entrevista a María



Fins ací es tot amics. Donar les gràcies a la afició, per recoltzar a les xiquetes, i animar-les.

AMUNT BLANC I NEGRES, CLARO QUE SI !!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario