martes, 19 de junio de 2012

Valencia C F Cadete 0 - Sevilla F C Cadete 1. La Final, XX Torneig Compac-Mariano Carbo. Cronica i fotos.

Despres del partit per el tercer i quart lloc, es va disputar la final del Torneig entre el Valencia C F i el Sevilla F C, i els dos equips es van entregar a fons a un partit no molt vistos, pero si molt emocionant.

Les dos esquadres, van ixir al camp molt posaes, i amb uns primers compasos del partit estudianse els uns als altres, agafant el Valencia el pes del partit, dominant territorialment, pero inofensiu de cara a porta.

Fins al minut 17, els blanc i negres no van fer la primera ocasio, quan el porter del Sevilla fa una mala ixida, i el davanter del Valencia remata defectuosament. Dos minuts depres, es el Valencia el que torna a xutar i el porter del Sevilla rebutxa de punys. Al minut 24, en altra indecisio del porter sevilla, el Valencia torna a tindre altra ocasio, pero no acaben la jugada. Al minut 34, el Valencia te la millor ocasio fins a eixe moment, pero el davanter creua massa la pilota a la ixida del porter, i amb el resultat de 0-0 s'arribaria al descans.

Als dos minuts de la represa, el Valencia te altra ocasio, al minut 47, el Sevilla marca, pero es anulat per fora de joc. Al minut 60, l'ocasio del Sevilla, l'envia a corner el porter del Valencia, i al minut 65, Migue a la treta d'un corner, fa el 0-1, a la fi definitiu gol.

Al minut 68, el Sevilla pot fer el 0-2, pero el xut ix fora per ben poc, al minut següent es el Valencia el que contracolpeja, sense mes consecuencies. En els ultims minuts, els valencians eu van intentar, pero s'acostaren poc a l'area del Sevilla, que va poder controlar els ultims minuts del partit sense agobios, i van botar d'alegria quan l'arbitre va decretar la fi del partit.

El Valencia va dominar gran part del partit, va disposar d'algunes ocasions gols, que no va saber aprofitar, i el Sevilla a la segona part, eu va fer millor que a la primera, sabent acertar en l'ocasio mes clar de gol de tot el partit.

FITXA TECNICA

VALENCIA C F .- Ivan, Victor, Roser, Gonzalo, Kevin, Fran, Javi Perez, David Martinez, Juliá, Borja Domingo i Sito. A la banqueta, Arturo, Somo, Andreu Oltra, Edgar, Casti, Zarzo, Sergi i Borja Iñiguez.

SEVILLA F C .- Juan Soriano, David Carmona, Miguel Carrion, Jose Delgado, Antonio Mesa, Jesus Cardenas, Rafael Gonzalez, Miguel Fernandez i Victor Morillo. A la banqueta, De la Villa, Carlos Naranjo, Ignacio Perez, Alejandro Valero, Pablo Acosta, Angel Estepa, Agustin Garcia, Jose Cabral i Daniel Julia.

Segons el reglament del torneig, es podien fer fins a 8 canvis per equip i partit.