ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

miércoles, 27 de junio de 2012

La crisis s'agreuja al futbol femeni i altres noticies.

La crisis global, financiera, de la rajola, etc. etc. o conforme vullgam anomenarla esta fent de les seues al futbol femeni, i son moltes les noticies de clubs que no poden afrontar les despeses de la categoria que estan i alguns tindran que renunciar.




L'ultim que s'afegix es el Cajasol Sporting Huelva, que a dia de hui no ha pogut formalitzar la seua inscripcio a la 1ª Divisio, per no tindre cubert el seu presupost (165.000 €) i te fins a finals d'esta setmana o principis de l'altra per dir a la Federacio si podra inscriures, sino la seua plaça sera oferida a un equip de 2ª divisio. Una solucio que contempla la directiva, es competir amb tota la plantilla casolana, pero es donaria per segur el descens a final de temporada per l'alt nivell de combativitat que hi ha a la maxima categoria, per a xiques entre 15 i 17 anys.


A segona divisio, el AT. Ciutat de Palma  ja ha renunciat a jugar a la categoria la propera temporada, despres d'estar un grapat d'anys com a referent al futbol mallorqui, per falta de liquidez, i s'ha oferit a l'Elx la seua plaça, que ha quedat segona darrere del Levante B, a la Autonomica Valenciana.


L'Espanyol al mateix moment que anuncia que l'entrenador, Luis Carrion, renovara, tambe es preveu que fara un rebaixa al seu presupost del 20 %, i pot ser el Barça, que jugara la Campions, peixque a les aigues de les periquites.


Mes aprop nostre, el Sporting de Sueca, ha desaparegut per a donar pas al C F Racing de Sueca Femenino, gracies als pares de les xiquetes que s'han fet carrec de les despeses del club, segons ens confirmaba l'entrenador, Ernesto Colomer.


 El Levante ja te confirmat el primer fitxtge de la propera temporada, la portera de l'At de Madrid, Nuria Santiago, que torna al club granota despres de dos temporades a la capital del Reino.


En quant al Valencia C F  Femeni, ens arriven noticies sobre algunes jugadores que pot ser no continuen, a la disciplina che la propera temporada,  pero que no tenim confirmades, tant a l'equip de 1ª Divisio com al de Lliga Autonomica.


 Fonts.- http://huelvaya.es/ , http://www.futfem.com/ i la redaccio d'Amunt Rogetes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario