ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

miércoles, 6 de junio de 2012

Futbol-7. Ath Carcaixent 7 - U D Tavernes Femeni 2. Cronica i fotos, Copa Federacio



Ultim partit oficial de la temporada 2011-12 per a les Rogetes. Ara ja toca descansar i disfrutar de tot el treball fet al llarg de la temporada. Mark ha fet les fotos, la cronica i les estadistiques, fent una gran feina al llarg de tota la temporada.


Últim partit de la temporada per a les rogetes davant les campiones de lliga i copa. Un partit a priori difícil que s’ha posat encara més difícil abans d’eixir de Tavernes ja que només s’han presentat 7 jugadores i, per tant, havien de jugar els 60 minuts sense canvis. I de molt difícil s’ha ficat quasi impossible quan s’ha lesionat Tània als 10 minuts de joc amb el 0-0 al marcador. I si això no va ser suficient, van haver de jugar els últims 5 minuts de la primera part i quasi tota la segona part amb només 5 jugadors al rebre Àngela F. dos colps en dos accions diferents que li van obligar a abandonar el camp. Afortunadament, cap de les dos lesionades pateixen lesions greus i poden fer vida normal.

Tornant al joc, amb 7 en el camp les rogetes van plantar cara al Carcaixent que només van poder avançar-se quan es trobaven amb superioritat numèrica però les costava molt crear ocasions davant l’esforç defensiu de les valleres. Al descans, vam arribar amb el resultat del 2 – 0.

Dos gols en ràpida successió al començament de la segona part van sentenciar el partit. Encara que es veia amb un avantatge de 4 gols a favor i jugant amb 2 jugadores més, l’entrenador local va seguir espentant les seues jugadores a aconseguir més gols, mantenint les millors en el camp, actitud que preferim entendre com a mostra del molt de respecte que tenia cap a les nostres xiquetes més que al desig poc esportiu de aconseguir el resultat més abultat possible.

De totes maneres, les Sarai, Paula, Gemma, Laura i Andrea H. no estaven disposades a rendir-se, i van fer un autèntic partidàs, fins i tot van marcar dos gols al final del partit, primer de Laura i desprès de Andrea H. per a deixar el resultat en el 7 –2 definitiu.
Per l’UD Tavernes van jugar: Sarai, Paula, Gemma, Tània, Laura, Àngela F. i Andrea H.
En resum, final d’una excel·lent temporada per part de les rogetes entrenades per Jareño, amb el subcampionat de lliga com a premi més destacat. 

Les estadístiques golejadores han sigut:
                              
                        
Lliga
 Copa
Total




Laura                        
23
8
31
Tània                     
12
6
18
Maria                         
9
4
13
Andrea H.                           
5
1
6
Sofia                          
4
0
4
Àngela C.                 
3
0
3
Andrea C.                
2
0
2
Paula                     
1
0
1
Claùdia                    
1
0
1
p.p.                              
1
1
2
Sarai                        
0
0
0
Gemma               
0
0
0
Júlia                         
0
0
0
Àngela F.                 
0
0
0




        Total               
61
20
81

No hay comentarios:

Publicar un comentario