ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 19 de junio de 2012

U D Tavernes Cadete 0 - Levante U D Cadete 4. 3 i 4 lloc XX Tornieg Compac-Mariano Carbo. Cronica i fotos



El partit per al tercer i quart lloc va començar puntualment a les 17:00 hores, amb molta calor i les graderies prou plenes, que a mesura va anar pasant la vesprada, estaven plenes a l'hora de la final.



Els contendients, l'U D Tavernes i el Levante, van ixir a contemporitzar degut a l'esforç dels partits de la jornada anterior de semifinals. El Levante va tindre la primera ocasio al minut 12 que el porter local, va resoldre amb una parada en dos temps. El Tavernes amb un jugador en punta esperava darrere per tal de fer algun contracolp.


Al minut 26, Pablo Rey, aprofitant un retruc dins l'area, marca a plaer el 0-1 per als granotes. 



Al minut 29, Mora fa una gran jugada personal, acaba remantant, i el porter es fa amb la pilota.
Al minut 37, a la treta d'una falta a la frontal de l'equip valler, David Lara fa el 0-2 i al minut 32, J. C. Ferrando trau un lliure directe, que ix per ben poc per dalt del trevesser de la porteria del Levante.


Amb el resultat de 0-2, s'arribaria a la fi dels primers 40 minuts.



Nomes començar la segona part, minut 41, el Levante trau un corner i Victor Monsoriu fa puja el 0-3 al marcador. Al minut 46, es el Tavernes el que disposa d'una bona ocasio al mateix que la minut 56, fen lluirse al porter granota.



Al minut 60, es el porter del Tavernes, el que ix victorios amb el ma a ma amb el davanter del Levante. Al minut 78, la pilota es passeja per baix dels pals del Levante, i ningun davanter roget encerta a tirar la pilota  dins. I ja a l'ultim minut, el 79, Lucas fa el definitiu 0-4.


Fitxa tecnica

U D Tavernes.-Chistian, Aaron, Carlos J. Caba, Carlos F., Joan, Toni, Juan Carlos F., Beneyto, Fran, Ignasi, Alex. A la banqueta, Alexis, Roger, Pau, Alejandro, Sergi, Jose, Carles, Jordi i Vicent.

Levante U D .-Jorge, Edmundo, David E, Hector, Lucas, Pablo, David S, Carlos, Victor, Alex i Angel. Ala banqueta, Javi, Arturo, Mario, Xavi i Joserra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario