martes, 27 de abril de 2010

Valencia C F Feminas "C" 9 -Los Silos "B" 0. Jornada 20, la cronica

A falta de dues jornades, el "C", s'ha posat tercer a la clasificació, i ja depen d'ell per acabar la lliga. Este pasat dissabte, a Beniferri amb una calor axfixiant, les xiquetes dels dos equipos es varen posar a jugar.

Com que Juan es va agafar el dia lliure, jo vaig tindre que posarme el mono de feina, per a que tingau la cronica del partit. Volem agrair als reporters de Foios, Oscar i Irene, que ens van tindre puntualment informats del partit Foios-Paterna, importatn per als interesos de les blanc i negres.

Valencia C F Femenino "C"- Los Silos B 9-0

Fitxa técnica:

Valencia "C".- Gemita (María, m.45), Marta A., Ainara, Blanca, Lee (Vicky, m45), Miriam (Sara, m 55), Ester, Lili (Lesley, m55), Lore, Ali i Silvia (Jeni, m.45).
Edu i Jesús, entrenadors.

Los Silos "B".-Jeni, Bianca, Eli, Raquel, Carol, Olga,Sandra, Miriam "Hippy", Ana, Vero i Jazmina. A la banqueta.- María, Veronica, Sofía, Carla i Lorena.

Yago, entrenador i Manuel, delegat.

El partit no te mes historia que la golejada, que es van repartir entre "Matadora" Miriam i "Huracan" Lore, amb 4 gols cadascuna, posan.li Blanca la "guinda" amb el seu gol de penalty.

Los Silos no va poder fer res davant l'espenta del "C", pero hasta el final del partit varen continuar lluitant, aixo i tot amb la calor que feia. Segurament amb el pas del temps, aquestes jugadores aniran a mes, pues encara que es el primer any, no eu fan gens malament.

Al minut 1, Miriam ja va avisar de lo que serái el partit, quan a la treta d'un corner, amb el genoll va llançar per dalt del trevesser.

Al minut 9, de falta directa, Miriam va menejar el marcador posant el 1-0. En una jugada assajada de corner, Miriam va tornar a marcar, 2-0, minut 13. Al minut 16, jugada entre Ali i Lore, que acaba entrant a l'area, li la pasa a Miriam, i esta plaer fa el tres a zero.

Un minut despres del 3-0, Miriam recupera un pilota al mig-camp, pasa a Lore i esta fa el 4-0.
Sobre el minut 21, el Silos va fer la seu primera aproximació a la porteria, amb Gemita fense amb el balo sense cap problema.

Al minut 26, Miriam pasa a Ester, esta li la torna i Miriam marca el 5-0. Al minu8t 34, Ali fa lluirse a la portera del Silos que desvía a corner el seu xut.Dos minuts depres doble oportunitat d'Ali i Ester. Al minut 42, Ali,xuta, la portera rebutxa i Lore amb la canya preparada marca a plaer, era el 6 a 0.

A la represa, tan sols portavem 18 segons, quan a Lore li peguen una patada dintre l'area, que el arbitre decreta penal, que Blanca transforma amb el 7-0.Al minut 64, Lore torna a marcar i fa el 8-0. I al minut 78, Lore fa una escapa que acaba culminant ella mateixa, fent el definitiu 9-0.

Tenim imatges del partit, alguns gols i jugades. Les dos primeres secuencies, tenen una millor calitat que les altres, espere que sabreu vore l'esforç que fem i que no tindreu en compte aixo.Tot es degut a problemes técnics de la camara.