ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 19 de abril de 2010

1ª Regional. Valencia B- Vall d'Alfandech 21-0.Jornada 19.

A falta de 3 jornades per acabar la lliga, el "B" ja es campió de lliga, ara cal guanyar en la promoció per a pujar a Nacional. Les xiques no feren ninguna celebració, per que eu volen celebrar en cas d'ascens.

El partit d'ahir, segur que no pasará a l'historia, encara que la golejada ha estat d'escandol. Les xiques valleres de laVall, ja es varen presentar amb nomes 10 jugadores, i amb alguna tocada. Els que estavem alli presenciant l'encontre, despres de l'onze a zero de la primera, pensavem que la segoan no es jugaría, per que hi había alguna jugadora mes tocada, pero van eixir a jugar la segona part, fins que faltant 10 minuts, l'arbitre amb consens, va donar el partit per acabat.

Festival golejador de Mire i Silvia, amb 7 gols una i 5 l'altra, 3 de Raquel, 3 de Maite,i Rebeca, Lorena i Conxi, amb un gol cadascuna.

A la segona part, Lee i Ainara del C, varen debutar al B, ademes de Silvia, que repetía.

Tenim un document historic del partit d'ahir, i el volem dedicar a la golejadora d'ahir Mire.



Vegent el partit, hi habíen jugadores del Mislata, que ens informaren sobre el seu partit, Maritim 0 MIslata 5, amb gols de Tibi (2), Majo, Bego i Willy.

No hay comentarios:

Publicar un comentario