ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 26 de abril de 2010

Jornada 20. Avanç informatiu.

Jornada positiva per als nostres equips en la jornda d'avuí. A Beniferri, a les quatre, es jugava el València C- Los Silos B, amb el resultat final de 9-0, i que amb el resultat del Foios-Paterna (6-1), ens deixa terceres, depenent de nosaltres per acabar terceres a la lliga.

A les 6:30 h. de la vesprada, a Canals, UD Canals-UD Tavernes, amb resultat final de 1-2 a favor de les Valleres, que es fan fortes a la quarta posició, i deixa a les canalines segones. La nota pintoresca, la ha deixat l'àrbitre, que ha estat galardonat amb l'Oscar a la Ineptitud i a la vista tridimensional, ha deixat a Woody Allen (el pare del cinema absurd) a l'altura del betún. Damunt s'ha tret un gol de la xistera (tothom diguen-li que el resultat era d'u a dos, i ell ha posat a l'acta u a tres, patètic).

Encara que huí ha perdut, volem felicitar al Canals, per la temporada que estàn fent i per la seua segura pujada a 1ª. I com no també felicitem a les blanquinegres i a les rogetes per les victòries.

No hay comentarios:

Publicar un comentario