ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 27 de abril de 2010

U D Canals 1 - U D Tavernes Femeni 2. Jornada 20.La cronica.

Partit intens, el disputat a "Quatre Camins", entre les dos esquadres, que l'actuació arbitral va deslluir, com ja varem avançar en altra entrada. Enric ens conta el més important del partit.

CANALS: 1

TAVERNES :2

Gran victòria de les rogetes a casa del líder en un partit en el que el gran protagonista va ser l’àrbitre.

El partit va començar amb domini de les de casa, però poc a poc el Tavernes es va fer l’amo del joc. La primera ocasió va arribar al minut 10 en un mà a mà entre Andrea i la portera que esta última va parar. Al minut 18, gran jugada de Maria (Xata) que tira a porta i una defensa trau el baló de la ratlla de porteria. Al minut 23, es produiex un embolic a l’àrea del Canals que les davanteres rogetes no poden finalitzar després de xutar tres vegades casi a porta buida. El gol del Canals arribaria al minut 32 en una falta.

En la segona part, el Tavernes va eixir amb força i al minut 6 arribaria l’empat amb una internada d'Andrea que fa la passada de la mort i Maria xuta a plaer. A partir d’ací, el Canals es fa en del domini del joc i la seua millor ocasió vindria al minut 22 en un tir de cap a l’escaire. El Tavernes es defenia amb consistència i al minut 39, en un contratac, Ainhoa arreplega un baló a la vora de l’àrea i afusella a la portera d’un gran xut.

El protagonista del partit va ser l’àrbitre que a més de traure moltes targetes, tres roges al Canals al final del partit, va posar en l’acta com a resultat 1 a 3, després de dir-li els entrenadors que eixe no era el resultat.


Tenim images de la segona part amb els gols vallers. De la primera part no tenim cap image, dons vam aplegar acabant-se la primera part i el Canals ja tenia un gol.



Pareix ser, que els tres primers Classificats al grup IV, ja són equips de primera, per tant, des de Amunt Rogetes els volem felicitar a tots tres, Canals, Moixent i Ontinyent.

2 comentarios: