ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 13 de abril de 2010

Torneig Sant Vicent. Cap. 1

Com se que teniu ganes de que vos pose coses del Torneig, anire fent-ho a capitols, per que tenim una gran cantitat de material, i conforme anem editanlo al llarg de la setmana vos eu farem arribar.

Sobre tot, volem agrairvos que es sumareu a l'espectacle de les xiquetes i xiquets, i fora una festa deportiva futbolera.

Per cert, a Uruguai tambe ens seguixen, al Mundo del Fútbol Femenino, han posat la mateixa cronica que a Las Provincias, pero en castella, ahi esta el link.- http://mundodelfutbolfemenino.blogspot.com/2010/04/el-valencia-se-impone-en-el-i-torneo-de.html#comment-form

Espere que les fotos que va fer Ana, siguen del vostre agrado y tranquils que hi han moltes mes de les que pose en esta entrada. Pero repetix, tenim molta feina retocan les i editanles.



Com ben be sabeu, jo vaig estar tot el rato cap amunt i cap abaix, i la meua cronica no será tan bona com jo vullguera per aci la teniu:

I Torneig Sant Vicent de futbol Femení

El passat dissabte 10 d’abril, va tindre lloc al Camp Municipal de

Tavernes de la Valldigna, el I Torneig Sant Vicent de futbol femení, amb la participació dels equips de l’UD Tavernes i el València CF Femení, en diverses categories. A tots els equips es va designar un delegat, per estar a la seua disposició. Abans ja s’habia repartit l’aigua i begudes a tots els vestuaris.

A primeres hores del matí, conforme anaven aplegant els diversos equips i acompanyants, l’organització, va dispondre d’una taula d’informació i benvinguda.

Camp A.- 10:30 h.

U D Tavernes Aleví B 4 - València C F “A” 2


U D Tavernes.- Elvis, Joan, David, Carles, Xavi, Jordi, Andreu, Xiqui, Adrià, Luis i Eric.

València C F “A”.-Marta, Lyddi, Gloria, Barby, Fos, Anita, Andrea, Angi, Rubia, Marisa, Peque, Peiró i Sofía.


Partit molt competit, a on la definició dels “Rogets”, va decantar la bàscula a favor d’ells. Joc espectacular per les dos bandes i amb molta entrega i força.



Camp B.- 10:30 h.

U D Tavernes Femení F-7 2 - València C F “D” 2


U D Tavernes Femení.- Saray, Marieta, Claudia, Ana, Laura Martin, Júlia, Sofía, Laureta, María i Laura Tur.

València C F “D”.- Laura, Marta, Mariajo, Daniela, Valeria, Malena, Elena, Gema, Andrea i Penélope.


Un partit també molt emocionant, amb alternatives al marcador, per les dos parts.

Gran esforç de les menudes, que van fer vibrar a les dos aficions. Les guanyadores es van decidir al punt de penal, on les valencianistas foren més encertades.


Futbol-11.-12:00. h.


U D Tavernes Femení 3 - València C F “C” 3


U D Tavernes.-Mar, Neus, Deborah, Mari, Blanca, Júlia, Ainhoa, Andrea, Aida, María i Cristina. Banqueta.- Denis, Lidia, Jazmina, Paula, Claudia i Mabel.

València C F “C”.- Gema, Marta Álvarez, Susi, Sara, Lili, Lee, María, Tami, Esther, Miriam i Sandra López. Banqueta.-Vicky, Alicia, Jeni, Lesley, Lore, Marta Gimenez, Ainara i Blanca.

La gran final del Torneig, que als seus prolegomens, es va fer a homenatge, a José Enguix, àrbitre natural de Tavernes, que xiulaba el partit, amb una placa conmemorativa, assistit per Fidel Montanilla y Javier Chávez a les bandes.


Com es preveia, va ser un partit disputat a on el València es va posar 0-2 cap al minut 15 de la 1ª part, i el Tavernes, en 5 minuts de bon joc i espenta va empatar el partit. Abans del descans, Sandra López amb un tir de fora de l’àrea, va pòsar per devant a les del València.


A la represa, el Tavernes va tornar a empatar prompte, apretant molt a les “ches”, que veien com els seus xuts, els paraba Lidia o anaven als pals.

El partit es va tornar boig, perque ninguna volia aplegar als penals, pero a la fi del temps reglamentari, el resultat va ser de 3 a 3.

Ja en la tanda de penals, les xiques del València varen badar menys, i es varen emportar el I Torneig Sant Vicent.

Després del partit, es va fer l’entrega de trofeos a tots els equips, per part de Manolo Vidal, l’alcalde valler, Amparo Espí, regidora municipal i Paco, president de l’UD Tavernes.

Poc després, tothom va gaudir d’un dinar de germanor.

El torneig, en valoració de l’organització va ser un èxit a tots el nivells, tant de participació, esportiu, d’asistència, i implicació de tots.



Amb el caldero i els artistes del caldero ens despedim fins al proxim capitol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario