ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

jueves, 8 de abril de 2010

Partit amistos. Segorbe 0 - Valencia C F Femeni "C" 12

Ahir dimecres 7 d'abril per la vesprada, l'expedicó valencianista, es va desplaçar cap a Segorbe, per a fer un partit amistos, abans de vindre el dissabte a Tavernes per a intentar emportarse el I torneig Sant Vicent de futbol femeni.

Instalacions moilt boniques i en perfecte estat. Abans de comentar un poc el partit, fare un xicotet comentari sobre el Segorbe.

Com a molts llocs, el futbol femeni, esta deixat de la ma de deu, i estes xiques aquesta temporada no juguen en cap competició oficial, i tan sols entrenen (1 día a la semana) i de quan en quan fan un amistos, igual que el d'ahir. Lo que ningú es negará, es l'entrega, ganes i pundonor que varen posar al llarg de tot el partit.

Partit dominat pel Valencia, encara que las primers minuts estaben hivernant. Va hi haure moltes jugades que no varen acabar en gol, encara que podría comentarles, tan sols direm els gols.

0-1.- Combinació entre María y Jeni, que culmina María
0-2.-Ester trau un corner, la portera li lleva del cap la pilota a Miriam, el rebuig va a parar a l'altre lateral als peus de Tami, que veu a Lee a soles a la frontal de l'area, li pasa la pìlota, i esta sense pensarseu, de fora de l'area marca.
0-3.- María fa un pase adelantat a Susi, que centra al punt de penal, i Jeni marca a plaer.
0-4.- Sandra a pase de Lore
0-5.- Contracolp blanc i negre, Sandra seu fa tot, li pasa la pilota a Lore, que culmina.
0-6.- Jeni amb la zurda, a la mitja volta dintre l'area
0-7.- Pase de Sandra al "hueco" que arreplega Tami, que fa un centre-xut, a la portera li s'en va la pilota, i Jeni rematxa
0-8.-Centre de Tami, i Lee de tacó marca.
0-9.-Contracolp portat per María, y Miriam marca.

0-10.-María intercepta una treta de la portera i pasa a Miriam per que marque.
0-11.- Marta G. li fa un esplendit pase a Susi, que enfila cara porta i per l'escaire fa gol.
0-12.- Centra María, la portera no aplega entren Lee i Miriam a rematar, fent gol Miriam.

En total partit per a fer proves i donar minuts a les que van eixint de lesions, per a que agafen el to en estos 4 ultims partits, molt importants per les aspiracions blanc i negres

. Per cert comentar que Araceli, la portera del Segorbe, encara que va encaixar 12 gols, va tindre una gran actuació fent grandisimes aturades, fins i tot a boca de cano, tan sols felicitarla.

Alineacions:

SEGORBE
Araceli, Mª Jesús, Teresa, Begoña, Denis, Lorena, María A., María, Eva, Jesi i Cris. A la banqueta, Lore, Noelia, Rocío, Rita i Raquel.

VALENCIA "C"

Gemma, Lili, Susi, Miriam, Lee, Blanca, Ester, María, Jeny, Marta A. i Tami. A la banqueta,
Sandra, Lesley, Lore i Ainara.

Tot l'equip i l'afició vol donar un gran abraç a ALBA, i donarli anims i ferli saber, que tothom estem amb ella.

Ja sabeu el próxim partit el dissabte 10 d'abril a les 12:00 al Municipal Vallero.

No hay comentarios:

Publicar un comentario