ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 1 de marzo de 2010

Moixent 1 - U D Tavernes 2. La cronica.

El passat dissabte, les rogetes es van portar cap a casa tres punts molt importants. Enrique ens ho conta en la seua crònica.

MOIXENT:1

TAVERNES: 2

ALINEACIONS:

LYDIA ( MAR, 62), PAULA ( NEUS, 60), DEBORAH, MARI, BLANCA, JULIA, AINHOA, ANDREA, AIDA, MARIA (DENIS, 55), CRISTINA (YASMINA, 60)

CRÒNICA:

Partit jugat de poder a poder contra el líder. Des del primer minut, el Tavernes va començar amb molta gana i als 5 minuts Andrea ja va tindre una bona ocasió. El primer gol va vindre al minut 8, en una internada de Aida per la banda, passada de la mort i Andrea col·loca el primer. A partir d’eixe moment, el joc es va equilibrar sense que cap equip es fera en el comandament del partit. L’empat del Moixent va vindre des de la banda en un centre-xut que es va convertir en una paràbola que, amb ajuda de l’aire va entrar dins la porteria en el minut 40.

La segona part va tindre alternança en el domini del joc. Andrea va tindre dos clares ocasions de gol i Aida va fallar un gol cantat a dos metres a porteria lliure. Per part del Moixent, va tindre una ocasió clara i un tir a l'escaire. El gol de les rogetes arribaria al minut 85 amb un retall d’Ainhoa a la vora de l’àrea que deixa a la central plantada i tira un fort xut que va entrar com un obús per l’escaire.

Per acabar, sense obviar que este tipus de partits es poden guanyar o perdre, es va veure un partit molt intens i va guanyar l’equip que més ocasions i més domini va crear.

Costa creure que dels dos partits que han empatat i els quatre que han perdut les rogetes durant la temporada, cap d’estos equips ens ha dominat ni ha fet durant els partits més ocasions que el Tavernes, però així és el futbol. Esperem, d’ara endavant, que la dosi de mala sort s’haja acabat.

Com comenta Enrique, les Rogetes, ben be hagueren pogut tindre algún punt més, però quan fas ocasions i no marques gol, s'acaba pagant en derrotes. Molt be per les xiquetes, que en un moment molt important de l'equip han demostrat el seu caracter competitiu.


AMUNT ROGETES, CLARO QUE SI, CLARO QUE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

No hay comentarios:

Publicar un comentario