ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 29 de marzo de 2010

Ontinyent 7 - U D Tavernes Femeni 0. Jornada 18, la cronica.

Després de les falles, el Tavernes ha tornat a la lliga, amb un partit, que jo calificaria "d'accident", en la trayectòria que porten les "Rogetes" aquesta temporada.

Ara venen les Pasqües i la lliga torna a fer paró fins el 17-18 d'abril. Però abans li donarem la benvinguda al I Torneig Sant Vicent de futbol femení, que organitza l'UD Tavernes, l'Ajuntament Valler, el nostre blog "Amunt Rogetes" i amb la col.laboració especial de la ràdio del poble, Ràdio Valldigna i nombrosos patrocinadors dels comerços vallers, a qui volem donar les gràcies per la seua col.laboració.

En uns quans dies, anirem donant puntual informació sobre el Torneig.

La crònica del partit, segons Enrique:

ONTINYENT: 7

TAVERNES: 0

ALINEACIONS:

MAR, BLANCA, DEBORA (NEUS, 60), MARI (PAULA, 45), CLAUDIA, ANDREA, JULIA, AINOHA, AIDA, CRISTINA (DENIS, 55), YASMINA

LA CRÒNICA:

¡PARTIDUS HORRIBILIS!

No va ser el nostre dia a Ontinyent, per a començar, el camp era de terra batuda i en eixe tipus de terreny el nostre joc es abatut.

El primer gol va arribar al minut 10 en un tir de fora l’àrea i el segon al minut 16 amb un tir de les mateixes característiques. A partir d’eixe moment, l’equip no va alçar el cap, el tercer vindria al minut 40.

La segona part les coses no van canviar i amb un equip amb la moral baixa els gols van anar arribant.

Per acabar, tots els equips tenen el seu “Alcorconazo” i este va ser el nostre. Donar ànim a totes i endavant que hem d’assegurar el quart lloc.


AMUNT ROGETES, CLAR QUE SIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!


3 comentarios:

  1. Anims, clar que si.........

    ResponderEliminar
  2. el camp no te res a vorer
    ja que l'ontinyent es un equip que també vos va guanyar a la gespa

    ResponderEliminar
  3. Exactament, ens ha guanyat tots els partits jugats contra ells, a casa i fora.

    gracies per pasar a comentar.

    ResponderEliminar