ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 8 de marzo de 2010

U D Tavernes Femeni 4 - Bocairent 0. La cronica


Després de la treballada victòria del passat dissabte, Enrique, ens envia la crònica, a més d'una taula explicativa, aixina en plan 4º Mileni. Però el futbol a voltes no te explicació.

L'afició anima a les rogetes

TAVERNES: 4

BOCAIRENT: 2

ALINEACIONS:

LYDIA (MAR, 60), CLAUDIA, BLANCA (MABEL, 68), MARIA, PAULA (NEUS, 62), JULIA, AINHOA, ANDREA, AIDA (YASMINA, 58), MARIA, DENIS (ALEXANDRA, 60).

CRÒNICA:

Partit entre dos equips que lluiten pel quart lloc de la classificació. D’entrada les rogetes van començar dominant i el primer gol va vindre al minut 15 en una internada d’Aida, passada a Maria dins l’àrea que en molta picardia deixa arrere un baló fàcil a Denis perquè marque a plaer. Durant tot el que restava de primer temps el Tavernes va continuar posant pressió a la porteria del Bocairent. Van haure bones ocasions però sense obtenir els fruïts desitjats. A destacar un baló al pal en una rematada de cap d’Ainhoa.


En la segona part el Tavernes va eixir en força i Andrea en una internada feia el segon al minut 55. Amb els canvis les rogetes no van baixar la guarda i el tercer arribava al minut 68 en una bona combinació entre Alexandra i Maria que fa la passada de la mort perquè remate Yasmina. En el 82 arribava el quart de Andrea en una passada d’Ainhoa.


Resultat just sense ser un partit fàcil ja que el Bocairent es un equip fort que té bones jugadores.

Quan la setmana passada parlava que l’equip va tindre mala sort això es pot demostrar en un eixample gràfic:

PRIMERA VOLTA SENGONA VOLTA

MURO: 0 TAVERNES : 0 TAVERNES: 9 MURO:0

TAVERNES: 0 MOIXENT: 1 MOIXENT: 1 TAVERNES: 2

BOCAIRENT:0 TAVERNES:0 TAVERNES: 4 BOCAIRENT: 0

TOTAL GOLS TAVERNES: 0 TOTAL GOLS TAVERNES: 15

Com podeu comprovar els equips son els mateixos, les jugadores també i per a tots aquells que no heu vist els partits, el domini i ocasions del Tavernes van ser iguals ¿Com es possible que en la primera volta no aconseguirem cap gol? Fenòmens estranys

Felicitar a les "Rogetes", i desitjarles que pasen unes bones festes falleres, ja que la propera jornada de lliga, sera per al 28 de Març

A MUNT ROGETES, CLARO QUE SIIIII!!!!!!!!!! ARA MES QUE MAI!!!!!!!!!! TOTES, TOTES,

No hay comentarios:

Publicar un comentario