ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 5 de marzo de 2010

Foios-Valencia C. Partit de la jornada 17, al grup II de la segona regional.

Com be pose, al titol de l'entrada, el partit d'aquest diumenge 7 de març del 2010, és el partit de la jornada, al grup del nostre equip, el Valencia C F féminas "C". A més jo podria afegir, que pot ser el seu resultat final, marque l'esdeveniment de qui puga ser el campió. Seguidament m'explique.

Anem a vore la classificació fins a esta jornada; Foios 42, Cabanyal (un partit menys) 37 , València 35 i Paterna (un partit menys) 33.

Una victòria de les nostres, ens ficaria a 4 punts del Foios i ens reafirmaria en la tercera plaça (en cas de que el partit aplaçat entre el Cabanyal-Paterna, acabe en victòria del primer o empat, la victòria del Paterna les ficaria a elles terceres). Si es donara la victòria "Che", i el Cabanyal, guanyarà el seu partit i el que te aplaçat contra el Paterna, es posaria lider. Si de cas guanyara el Paterna, els quatre equips estaríen tots en una garba de quatre punts.

La victòria del Foios, quasi les deixaria (al Foios) el camí lliure per al campionat, encara que les del Foios els quedaria enfrontar-se a un dels millors equips, el Paterna, que també està ahí, presentant els seus mèrits per a pujar de categoria, fins i tot com a campiones.També cal dir, que les nostres guanyant, podriem ser també campiones, algo difícil, però no impossible. Els quatre equips estan ahí, i el futbol és molt imprevisible.

Partit molt interessant, el que es jugarà a Foios a partir de les 5h de la vesprada. S'enfronten dos equips en bona ratxa, el València ve de guanyar al Massamagrell en un partit molt patit, per perdonar de cara a porteria, i el Foios ve de guanyar a domicili al Marítim per 1-7.

Amb les espases en l'alt, cap a les set de la veprada del diumenge, hi haurà una incògnita treta, per al campionat de lliga. Tan sols li faltaria que punt 2, retrasmetera el partit.

Com tenim images del partit de la primera volta, que va guanyar el Foios 0-2, les posem.



Fins a la llista de convocades, això és tot.

1 comentario:

  1. suerte para los equipos este finde

    haber si mañana sale algo del femenino pa poner algo

    ResponderEliminar