ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 14 de abril de 2014

Ath La Vall 4 - Reial de Gandia 2. Analisi, jornada 21, Grup IV Segona Regional, 2013-14

Ahir per la vesprada a un Camp Municipal de Tavernes, amb molt d'ambient a les grades, les xiques de l'Ath La Vall i les del Reial de Gandia, es van oferir un bon espectacle futbolistic, amb bones jugades, gols i emocio, amb dos protagonistes, la cara, Gloria amb 4 gols, i la creu, l'arbitre que estaba cuallant una excelent actuacio, fins que a la segona part va voler eregirse com a gran protagoniste, cosa que, menys mal, les jugadores dels dos equips no van permetre, dedicanse a el que saben fer, jugar a futbol.

Es jugaven molt les locals, pues l'empat era sinonim de tirar la lliga abans d'hora, i es van avançar primer al marcador, despres gracies a una pena máxima infantil, les Realeres, van empatar aun gol. Abans d'acabar la primera part, es va tornar a avançar l'equip local, 2-1. 

Abans d'acabar la primera part, l'arbitre va anular dos gols a l'Ath la Vall, el primer molt ben anulat, pues Andrea, que estaba en fora de joc, va espentar la pilota a la linea de meta, quan Gloria ja anava a celebra el gol.

El segon, que va marcar Angie, a la treta d'un corner, l'arbitre va vore falta en atac de La Xata, que com va ser una jugada rapida, no es va discutir molt.

A la segona part, Gloria va fer  dos gols mes, i pareixia que el partit estaba finiquitat, o aixo pensavem tots els que estavem vegent el partit, tots menys l'arbitre que pareix que la calor d'ahir no li va sentar be, i va començar el seu festival del xiulit, quan no va pitar un clar penal sobre Angie, estant ell a menys d'un metre.

L'Ath la Vall, va jugar quasi un quart d'hora amb dos jugadores menys, les dos expulsions correctes amb la llei a la ma, el Reail va apretar, per la millor ocasio la va tornar a tindre Gloria, que a la ixida de la portera, la pilota li sen va anar per dalt del trevesser.

A la fi , l'Ath la Vall continua a l'espera d'una badada del Alcoyano, per a guanyar la lliga.

L'Alcoyano va guanyar a l'Ath Muro per 4-2.

No hay comentarios:

Publicar un comentario