sábado, 12 de abril de 2014

C D Xeraco 2 - Valencia C F Femenino "D" 2. Analisi, jornada 21, al grup II de 1ª Regional (Actualizat)

Vespraeta fresqueta hui al Camp Municipal de Xeraco, a on el lider, el C D Xeraco, s'enfrontaba al Valencia C F Femenino "D", per seguir d'encapçalar la classificacio al grup II de la 1ª Regional, de moment, continuara fins l'ultima jornada lider, despres d'empatar contra les "ches", a dos gols.

Hem arribat amb el partit escomençat, i el marcador era favorable a les Saforenques amb l'advantatge d'un gol a zero, i pareixia que les locals tenien el partit controlat darrere amb rapits contracolps de les seues davanteres, pero amb la polvora mullada.

Per part de les visitants, tot era tocar i tocar, pero les jugades es desfeien davant l'area local, fins que en una rapida jugada, dos jugadores del Valencia es planten davant la portera local, i amb la pasivitat de la defensa, fan l'empat a un gol, pasada ja mes de mitja mitat de la primera part.

Despres del gol, el partit ha continuat algo aburrit i sense emocio, fins als minuts finals quan els equips han disposat de dos clares ocasions, una per bandol, amb diferent resultat,  com ara explicarem.

Primer han estat les visitants, que per mitja de Calabuig, ha botat una falta a la frontal del Xeraco, amb la pilota templaeta, la portera tirant-se arrere, la pilota s'estavella al travesser, el rebuig el remata una davantera visitant a bocacano, pero li pega al "nino", i la portera es veu amb la pilota a les mans. Haguera pogut ser el 1-2.

Dos minuts despres, a una jugada molt pareguda, pero sense botar cap de falta, alguna jugadora del Xeraco empalma desde fora de l'area obligant a la portera del Valencia a fer una gran estirada, pero el rebuig torna a una jugadora local, que en aquesta segona rematada, si que encerta a enviar la pilota dins la xarxia, fent pujar el 2-1 al marcador. Nomes traure de mig-camp, l'arbitre ha decretat el cami dels vestidors donant fi a la primera part.

Als prrimers minuts de la segona part, a una indecisio de la medular del Xeraco, les davanteres visitans els furten la cartera i es planten davant l'arquera local, establint el 2-2, resultat que seria ja definitiu. Al gol del Valencia, el Xeraco ha contestat amb un contracolp amb molt de perill, i pareixia que el partit s'animaba, pero tot ha quedat amb un miratge.

A la fi repartiment de punts, que semblen justs per als dos equips, i que a l'espera dels resultats dels altres dos equips implicats, fins al 4 de maig que tornara la lliga, el Xeraco continuara lider.