ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 11 de abril de 2014

Previa de la jornada del 12/13 d'abril 2014, a les categories de Futbol-11 Femeni Amateur. (i 2)

Continuem amb els equips i grups de la Segona Regional Valenciana. Segons la circular de la Federacio Valenciana de Futbol, pujen a 1ª Regional els equips Campions de Lliga de cada grup, despres pot ser que algun equip mes, siga convidat a pujar, depenent de si algun equip renuncia a l'ascens, o algun equip desapareix.


2ª Regional Grup I

En aquest grup, l'equip C F Juventut Almassora, ja fa varies jornades que te la feina feta, i ja es Campio de grup, per tant ascendix a 1ª Regional. 16 partits guanyats, 1 empatat, 120 gols a favor i 11 en contra, son els seus credencials. 

El partit C F Juventut Almassora - C D Massamagrell B, primer contra tercer, el mes interesant de la jornada.

2ª Regional Grup II

En aquest grup, la lluita per l'ascens i el campionat esta entre dos equips, el C F F Maritim D i l'U D Betera, el primer amb 51 punts i el segon amb 49 punts, i queden dos jornades.

Aquesta jornada, l'U D Betera juga contra el Rocafort ( ultim classificat), mentre que el Maritim D, rebra la visita del tercer classificat, l'Eliana. Podria hi haure algun canvi als dos primers llocs de la classificacio. Considerarem aquest partits com es de la jornada.

2ª Regional Grup III

En aquest grup, el Levante E, ja eu tot fet, i es campio de lliga. Juga contra el Malvarrosa.

2ª Regional grup IV

En aquest grup hi han dos equips que aspiren al campionat i l'ascens, que tenen la majoria de posibilitats, mes l'Alcoyano que l'Ath la Vall, pero el Portuarios, encara te una xicoteta posibilitat, pero els altres dos eu tenen que pedre tot (dos partits) i ells guanyar tot.

L'Alcoyano (48), depenen d'elles, l'Ath la Vall, tenen que guanyar i esperar a vore que pasa amb l'Alcoyano.
Aquesta jornada, l'Alcoyano reb la visita del 4ª classificat, l'At. Muro, l'Ath la Vall reb la visita del Real de Gandia, i el Portuarios (42 punts) visita a l'Ontinyent B.

Si aquesta setmana, l'Alcoyano perguera, l'Ath la Vall perguera o empatara i el Portuarios guanyara, a l'ultima jornada, es podria donar un triple empat a la primera posicio, pues hi ha un partit entre el Portuarios i l'Alcoyano, pero aixo ja es avantçar masa.

2ª Regional Grup V

A falta de 6 jornades, hi han tres equips implicats per al campionat i l'ascens,  C F F Yryula (56 punts), Sp. C F Plaza D (52 punts) i C D Imagina Sport A (50 punts).

Partits de la jornada; Benijofar- Yryula, Sporting Plaza D- U D Altea i C D Imagina Sport A- Cd Cox.

Previa C. Autonomica i 1ª Regional I, II i III

No hay comentarios:

Publicar un comentario