ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 24 de septiembre de 2012

U D Tavernes Femeni 2 - Racing de Sueca Femeni 5. Partit amistos, fotos i dades.

El pasat dijous, dia de les paelles a Tavernes, les rogetes van jugar un partit amistos de cara a la preparacio de la lliga, davant el Racing de Sueca Femeni, entrenat per Ernesto, les rogetes per Miguel i David.



 A la primera part, el Sueca va ser clar dominador del partit aplegant a la fi d'esta amb un rotund 0-3 a favor de les suecanes.




A la segona part, les rogetes li van donar altre aire al partit, i ja va estar mes igualat marcant dos gols cada equip, acabant el partit 2-5 favorable a les forasteres. Els entrenadors van utilitzar totes les jugadores disponibles.

Despres del partit, vam parlar amb Lucía, portera del Racing, que aquest estiu es va lesionar a un torneig, i ja comença a entrenar, cosa que ens agrada molt.


Gols.

Goles:
0-1 Natalìa
0-2 Cris
0-3 Natalìa
0-4 Seila
1-4 Aida
1-5 Seila
2-5 Anael

Hi habien mes fotos, pero al ser de nit, no han ixit be, i les millors son estes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario