ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

domingo, 30 de septiembre de 2012

City Five Massanasa 7 - U D Tavernes Femeni 1 . Cronica i fotos, 1ª jornada de lliga


Abultada derrota ahir de les rogetes al Mundial 82 de Catarroja, davant el City Five Massanasa per 7-1, a la que no hi ha que donarli mes importancia, i que ja es historia. Ara caldra preparar el proxim partit. Anem al partit.



Les Rogetes un equip nou, molt jove i en plena construccio, senfrontava a un debutant a la categoria, pero que tan sols ha fet tres noves incorporacions, per tant amb un equip fet.

A la primera part, ja es va vore que les locals eren superiors, pero les rogetes van donar guerra de calent, i va acabar amb un 2-0, encara que les valleres van tindre alguna ocasio, i als ultims minuts de la 1ª part ja començaben a dominar, encara que sense fruit.


A la represa, van sorpendre a les locals, i van retallar distancies fent el 2-1, i continuaven apretant de valent, i a punt de fer l'empat, ocasio que no van aprofitar, a la següent jugada, el City va fer el 3-1. Tres minuts despres de penal feien el 4-1, i despres en 5 minuts van marcar 2 gols mes, i a 6 minuts del final van fer el definitiu 7-1.



Les nostres despres del 4-1, van continuar lluitant, pero el City va continuar apretant i juant molt be, per tant es van fer les ames del partit.

El nostre gol el va marcar Aida a pase de Gloria despres de fer aquesta ultima una superjugada personal dins l'area.


Per a resumir cal dir, que l'equip en quant s'ha serene un poc i pasen un parell de jornades s'hen te que anar amunt, per que calitat hi ha, i tambe hi han ganes de treballar i fer sacrifici, i a la llarga l'equip eu notara.

U D Tavernes.- Sarai, Angela, Angie, Lee, Cris (Mari Carmen), Xata, Ainhoa, Laura (Claudia), Anael, Aida i Gloria. Ana amb molesties no va jugar

AMUNT ROGETES !! CLAR QUE SIIIIIIIIIII!!!!! ARA MES QUE MAIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario