ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

jueves, 27 de septiembre de 2012

Rafelcofer 5 - U D Tavernes Femeni 3 . Partit amistos, fotos.

Ahir dimecres 25 de setembre, les rogetes van jugar l'ultim amistos abans del primer partit de lliga, davant un equip del seu grup, el Rafelcofer, de la safor.



Partit molt mogut per al nombre de gols, vuit en total, que a la fi a guanyat l'equip local per 5-3. El primer gol l'ha fet Marina a l'aprofitar una errada en defensa, es queda davant de Sarai i no perdona. Gloria en jugada personal ha fet l'empat i l'u a dos.



Seguidament, el Rafelcofer en un retruc dins l'area ha fet l'empat, amb le que s'aplegaria a la fi de la 1ª part.


A la represa, el Rafelcofer ha posat dos gols, abans de que Gloria completara el seu "hat-trick", encara que les locals encara farien un gol mes. Les Rogetes han disposat d'un parell d'ocasions clares de gol, que la defensa en la primera jugada i la portera en la segona han desbaratat. En aquesta segona part, Sarai tambe s'ha lluit en dos grans parades amb el ma a ma amb la davantera.


En este tercer i ultim partit de preparacio, ja s'ha vist una milloria al joc de les rogetes.

 El dissabte al Mundial 82 de Catarroja, a partir de les 18:00 hores, el debut a la lliga, davant el City Five Massanasa, "la suerte esta echada".


Tornem a repetir, que per la nit les fotos no ixen com voldriem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario