sábado, 21 de abril de 2012

U D Tavernes Femeni 2 - C D Camporrobles 2. Cronica i fotos.

Interesant partit el jugat aquesta vesprada al Camp Municipal d'Esports de Tavernes de la Valldigna, a on les rogetes han rebut la visita del flamant campió del grup II de 1ª Regional, el Camporrobles, a falta de 3 jornades amb la de huí.

Les nostres jugadores han fet el passadís d'honor a les visitants, i l'àrbitre ha donat pas al començament del partit, les 15:36, amb una calor sofocant, amb un parell de collons de mico, i gràcies que de vegades algun núvol, es posava entre mig del sol.

Als primers minuts de partit, les forasteres ja han deixat clar que no venien a passejar-se, i volien els tres punts, però les valleres han eixit a no deixar-se sorpendre, i el partit no era bonic, però va esta rentretingut.

Al minut 7, el Camporrobles ha fet la primera aproximació, amb un xut llunyà i desviat, sense més conseqüència. Al minut 12, en una arribada de les rogetes, Mireia habilita un passe a Ainhoa, aquesta fa un regateig, centra i Angie anticipant-se a la portera, fa el 1-0.

Al minut 28, Mari trau una falta i Yasmina dins l'àrea remata i fa el 2-0. Un bon resultat per a les rogetes, que veien com el seu esforç treia fruit.

Al minut 30, Lidia, no bloca una pilota davant la davantera, aquesta s'emporta la pilota, xuta pega al pal, i Lidia acaba fent-se amb la pilota. Al minut 33, el Camporrobles que estava apretant de calent, trau una falta davant la frontal algo escorada a l'esquerra, la pilota cau dins l'àrea, es forma un monumental barull, cap rogeta acerta a despejar, i la davantera forastera, a base de casta i lluitar espenta la pilota dins la xàrxia, fent el 2-1. Y al minut 45, la danvantera del Camporrobles fa una jugada personal obligant a Lidia a lluir-se enviant la pilota a còrner.

Ja en la segona part, Claudia i Aida fan una bona transició, arriba la pilota Ainhoa, i es lluix la portera visitant. Al minut 69 és Lidia la que fa una gran parada a la davantera del Camporrobles.

Eren minuts d'angoixa per part del Camporrobles, i les rogetes es defenien lluitant totes les pilotes, però al minut 75, Ester que habia eixit feia poc, ha fet una jugada personal que la ha deixada davant la portera, que ha eixit bé i ha desbarat l'ocasió de gol. Després ha estat Yasmina la que també ha fet una eixida a la desesperada a la portera, que ha tornat ha desbaratar l'acció.

Al minut 83, ha esta la gran ocasió del Camporrobles, amb un altre barull dins l'àrea, i que ha acabat amb Lidia fent-se amb la pilota, i per acabar al minut 85, el Camporrobles ha fet l'empat amb un xut des de fora de l'àrea de la davantera forastera, després d'anar buscant la posició de tir.

Després d'aquest gol, pareix que els dos equips han donat com a bo l'empat, i els últims minuts ha baixat l'intensitat del joc, també pot ser per l'esforç i la calor que han patit les jugadores dels dos equips.

U D Tavernes.- Lidia, Claudia, Mari, Marieta, Rosana (Gloria, m. 48), Julia, Mireia, Yasmina, Angie, Aida i Ainhoa (Ester, m. 70).

Queden dos partits, Malvarrosa a domicili, i el Ciutat d'Alzira ací a casa per a despedir la lliga.