domingo, 29 de abril de 2012

Malvarrosa 1 - U D Tavernes Femeni 3 . Cronica i fotos

Partit jugat ahir de vesprada, a València, entre el Malvarrosa i les "rogetes",ahir de blau, baix una pluja pertinent, i forta de vegades, i això que quan varem arribar, feia un sol de justícia. Penúltim partit de lliga, que es va notar a la banqueta dels dos equips, amb un únic canvi per equip.

Les rojiblanques de la Malvarrosa, jugaven amb la defensa avançada al mig-camp, practicant el fora de joc, ensenyant-se a alçar el braç, inclòs abans de que la jugadora rival amollara la pilota per a fer el passe, demanan-li a l'àrbitre el fora de joc.

Com diem, al moment de eixir al camp, estava caigent l'aigua a la gana, i els equips es van posar a jugar amb el camp molt ràpit, per tant la pilota no tenia amo, i no eixien jugades de perill per cap bàndol, en això que al minut 15, el Tavernes talla l'inici d'un contracolp local, la pilota es queda entre la defensa i la portera local, Mireia va a fer-li pressing a la portera, esta no pot fer-se amb la pilota, la rogeta li la furta, i marca a plaer el 0-1, amb l'alegria de tot l'equip.

Al minut 22, en un atac local, es forma un barull a l'àrea del Tavernes, i Raquel xuta amb ganes fent l'empat a 1 gol, donant-li més emoció al partit. I al minut 29, en una jugada calcada a la d'abans, però en l'latra àrea, Aida arreplega la pilota fora de l'àrea, i d'un xut fort i sec, torna a adelantar a les rogetes, 1-2.

Al minut 43, Ainhoa portagonitza una escapada des de'l seu camp perseguida per una jugadora local, arrivant prop de l'àrea sense forces i dispara però la portera para el xut.

A la segona part, tot continuava igual, les locals intentat fer caure a les rogetes en el fora de joc, i aquestes intentant desfer-lo, i en això que al minut 55, Ainhoa el trenca, es planta davant la portera, li creua la pilota a la seua eixida, i fa pujar al marcador el 1-3, que seria ja definitiu encara que van hi haure un parell d'ocasions per equip per haber marcat gol.

Al minut 65, es Gloria la que trenca el fora de joc, però xuta des de fora de l'àrea, i la portera es fa amb la pilota sense problemes, al minut 67, és Lidia la que despeja una falta amb molt de perill, al minut 75, amb un bon contracolp local, és Lidia que la que te que eixir als peus de la davantera, desviant a còrner, i ja al minut 77, és Aida la que torna a trencar el fora de joc, arriba a plantar-se dins l'àrea, però la portera local desbarata el perill.

A la fí, 1-3, que fa que amb el resultat del Gandia, que va pedre 3-0 a Camporrobles, pujem un lloc a la classificació, quedant sextes a falta de l'última jornada, que rebrem al Ciutat d'Alzira al Municipal Valler.

U D Tavernes.- Lidia, Angie, Mari, Marieta, Claudia, Gloria, Júlia, Mireia, Aida, Ainhoa i Yasmina (Esther., m. 71).