ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

jueves, 12 de abril de 2012

Copa Federacio. U D Tavernes Femeni 3 - Massanasa 3. Cronica i fotos.


Aquesta cronica s'ens va traspapelar, i en pensava que ja l'habia publicat, pero no. Ara es ma de subsanar el lapsus, i encara que siga en retard, aci la teniu. Com sempre el reportatge a carrec de Mark, el nostre col.laborador.

Gran partit de les rogetes aquest dissabte davant un equip físicament molt poderós. La primera part ha sigut molt igualat, amb bon joc per part d’ambdós conjunts però amb poques ocasions de gol. Les jugadores que porten l’escut del Chelsea anglès a la samarreta van avisar primer amb un fort xut que va passar per damunt del travesser i les rogetes van contestar amb una oportunitat de Tània que va acabar en el lateral de la porteria visitant.

Quan pareixia que la primera part s'acabaria sense gols, Laura sorprèn a la portera del City Five amb un tir ajustat al pal per a establir l’un a zero. Les visitants encara aconsegueixen empatar abans que Laura, de nou, i de lliure directe torna a ficar a les valleres per davant al marcador. Amb el 2 – 1 es va acabar la primera part.
La segona part també comença amb molta igualtat en el joc, però en cinc minuts, les blaves van capgirar el marcador amb dos tirs forts des de fora de l’àrea establint el 2-3. A partir d’aquest moment les rogetes es van convertir en dominadores del joc creant molt de perill i obtenint el premi merescut de l’empat mitjançant Tània. Les rogetes es van llançar sobre la porteria contrària buscant el gol de la victòria i forçant diverses còrners però no van aconseguir variar de nou el marcador.


Els gols:
1-0 min 23 Laura
1-1 min 28
2-1 min 30 Laura
2-2 min 39
2-3 min 43
3-3 min 52 Tània
Per l’UD Tavernes van jugar: Sarai, Clàudia, Gemma, Júlia, Laura, Tània, Àngela C., Maria, Andrea C., Àngela F., Sofia i Andrea H.


No hay comentarios:

Publicar un comentario