lunes, 30 de abril de 2012

Futbol-7. U D Tavernes Femeni 2 - Ath Carcaixent 3. Cronica i fotos. Copa Federacio

Gran partit de les nostres menudes que no paren d'anar progresant aquesta temporada. La cronica i les fotos de Mark.

Municipal de Tavernes, dissabte 28 d’abril de 2012
Amb només huit jugadores, les rogetes han fet un dels millors partits de la temporada, plantant cara a les campiones de lliga que s’han endut el partit en l’últim sospir. Les rogetes s’han posat per davant en el marcador a la meitat de la primera part quan, en un córner llançat per Laura, Maria s’ha alçat per damunt de les defenses del Carcaixent i amb el cap ha enviat el baló dins dels tres pals. Amb el 1 – 0, jugant un bon fútbol, i amb algún esglai com un tir al pal, les rogetes han arribat al descans.

La segona part va començar mal per a les valleres, ja que als pocs minuts la capitana del Carcaixent ha batut a Sarai per a establir l’empat a un. Però Maria de nou, amb un remat de cap impecable una altra vegada en un córner llançat per Laura, ha enviat el baló a l’esquadra. Tanmateix, el 2-1 ha durat ben poc a les rogetes ja que un minut desprès i en un clar fora de joc, les visitants han tornat a empatar el partit. A dos minuts del final del partit, un xut de Laura ha pegat al travesser i el que podia haver suposat el 3 – 2 definitiu s’ha convertit en 2 – 3 en l’última jugada del partit, una altra vegada en fora de joc segons els espectadors més ben situats. Un final cruel per a les valleres que poden estar molt orgulloses del gran partit que han realitzat.

1 – 0    min 10    Maria
1- 1     min 35
2 – 1    min 38    Maria
2 – 2     min 40
2 – 3    min 60
Per l’UD Tavernes van jugar: Sarai, Gemma, Tània, Paula, Laura, Maria, Sofia i Àngela F.