lunes, 5 de septiembre de 2011

U D Tavernes Femeni 3 - C F B Gandía 4. Partit de pretemporada, cronica i fotos.

Primer partit de pretemporada per als dos equips, el disputat al Municipal de Tavernes de la Valldigna, aquest passat dissabte, 3 de setembre. Després del partit de Lliga Nacional Juvenil, es va quedar prou gent a vore el partit de futbol femení.

U D Tavernes.- María, Ana, Angie, Blanca, Marieta, Cris, Júlia, Andrea, Denis, Aida i Gloria. També van jugar, Raquel, Rosana, Gemma, Ester, Mireia Lee i Yasmina.

C F B Gandia.- Yoli, Paula, Cristina, Aroa, Adriana, Shady, Jesica, Natalia, Susi, Sheila i María. També van jugar Marta, Luna i Xelo, Zazu lesionada, no va jugar.

Els entrenadors, Javi de les valleres i Blai per les xiques del Gandia, van estar tot el partit en tensió, i donant intruccions a les jugadores.

A la primera part, el Gandia feia bones triangulacions, que be morien a abans d'aplegar a l'àrea o María les aturaba sense molt de perill. Les rogetes, intentaven fer mal al contratac, i així al minut 32, Andrea tira una pilota adelantada, que arreplega Gloria, es planta a l'àrea i fa l'u a zero.

Un minut deprés, el Gandia fa una gran jugada de combinació, però la davantera no finalitza bé, enviant la pilota fora.

Al minut 35, Andrea fa una escapada per la banda de les seues, combina amb Gloria, aquesta amb Denis, que fa el 2-0. El Gandia no es desanima, i un minut després, altra volta en una gran jugada, es planten a l'àrea vallera, i Blanca trau la pilota de baix dels pals, evitant el gol. I Abans d'acabar la 1ª part, Cris de fort xut, obliga a Yoli a lluir-se en una espectacular parada.

A la segona part, els tècnics van anar donant entrada a les jugadores de la banqueta, i al minut 10 de la represa, Shady fa el 2-1, després d'una bona triangulació del Gandia. Al minut 13, el Gandia malbarata un penal a favor, llançant-lo la jugadora fora.

Al minut 20, Gloria torna a mullar, a la treta d'un còrner, posant el 3-1 al marcador. Marta al minut 24, davant l'eixida de María, fa el 3-2 amb una vaselina, la mateixa Marta amb jugada personal, fa el 3-3 al minut 29, i Jessica, amb un remat des del punt de penal, fa el definitiu 3-4, al minut 32.

En total, un partit entretingut, amb gols, bones jugades i molt net per part dels dos equips.