ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 30 de septiembre de 2011

Previa partits cap de setmana 1 i 2 d'octubre

Anem a repasar un poc els partits del cap de setmana que anem a entrar, del 1/2 d'octubre, i primer eu farem amb els partits ja oficials de lliga.

1ª Divisio

A Santander, al camp Pepín Cadelo,el diumenge 2 d'octubre, a partir de les 12;00, el ValenciaC F Femeni tindra un important partit contra el Reocín, que ocupa el 15e lloc amb un punt, estaguent de fanalet roig, les ches amb 0 punts.



Per aquest partit de la 4ª jornada de lliga, Xavi Tamarit, ja ha pogut comptar amb totes les internacionals per a preparar el partit, i es de esperar, que les blanc i negres puguen ençetar el seu casiller de punts per a poder anar remuntant a la taula classificatoria. Nosaltres estem amb elles, i segur que faran un gran partit,
Amunt Valencia C F F Clar que siiiiiiiiiiiiii

LLiga Autonomica

El Valencia "B", debutará a la nova lliga Autonomica, al camp de Marchalenes, a les 17:00 hores contra el Parreta, equip aguerrit i lluitador, a on el filial blanc i negre te que fer valdre la seua calitat i valua, per tornar a casa amb els tres punts.Cal comentar, que l'U F de Manises, ha retirat el seu equip, mala noticia per al futbol femeni.

Segona Regional grup I

Esperat i il.lusionant debut del nou equip de la factoria del ValenciaC F Femeni, el "E", entrenat per Marilo Cases, equip del qui s'espera un bon nivell de joc, deixant el resultats a part. Jugaran contra La Vall (Vall d'Uixo) a Beniferri, el diumenge 2 d'octubre a partir de les 16:00 hores.

Amistosos

Les "rogetes" jugaran al Municipal Vallero, davant un bon equip com es el Ath Carcaixent, que encara que esta a la segona regional, s'habien guanyat un lloc a 1ª, renunciant a pujar. Un partit per a que Javi Montero, torne a vore a totes les jugadores, i per a que les noves incorporacions, Mireia (Valencia C F F "B"), Denis (Llevant "C"), Gloria, Raquel, Ana E., Rosana( aquestes quatre de la Vall d'Alfandech), Ana D (Benifario Infantils), Ester F i Ana V. (ex-jugadora del Gandía), vajen acoplanse a la columna vertebral de la temporada pasada. Avore si es dona la 1ª victoria de la pre-temporada. El partit serà a partir de les 19:00 el diumenge 2 d'octubre.



Altre equip que jugara un amistos, es el Valencia C F F "C", de Ernesto i Manolo, que despres de guanyar la setmana pasada a l'U D Tavernes a domicili, jugaran contra el Juventud Paternense, al diumenge 2 d'octubre a Beniferri, a partir de les 12:00. Logicament, les "ches" deuen de fer bona la seua calitat, pero en partits de pretemporada pot pasar de tot, i mes si els equips contraris van molt motivats per jugar contra el Valencia C F.



De moment es tot lo que sabem referent a partits d'aquest cap de setmana, referent al f-11
.
Elaboracio de l'informacio- Redaccio d'Amunt Rogetes
Fotos.- Amunt Rogetes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario