domingo, 25 de septiembre de 2011

U D Tavernes Femeni 0 - Valencia C F Femeni "C" 4. Partit amistos, cronica i fotos.

Molt bona vespra ahir al Municipal de Tavernes de la Valldigna a on les jugadores dels dos equips, van jugar ja el classic partit de pretemporada entre els dos.

Va començar molt be el partit amb les dos esquadadres intentant tindre el control de la pilota, fina al minut 20, en que el Valencia "C", es va fer dominador del joc i el control del partit, apareixent les "rogetes" a rafegues i amb intermitencies al seu joc.

El resultat final va ser de 0-4 favorable a les blanc i negres, resultat just a totes vistes.

Encara estavem sentanmos, i Lore ja va tindre la primera ocasio, fent lluir-se a Lidia amb una bona parada, era el minut 2, al minut 9, Rocío centra i les davanteres a acerten a rematar. Al minut 15, Denis baix pals, no acerta a clavar al pilota a la porteria.

I de lo que haguera pogut ser el 1-0, a la següent jugada, a una indecisio de la defensa local, Lore aplega a la pilota, salva la ixida de Lidia, pero continua acompanyant la pilota, per que Rosana haguera pogut traurela de la porteria.

Al minunt 31, es Ali la que marca el 0-2, i Miriam posa el 0-3. Abans del descans, Aida va ficar una pilota al pal.

A la segona part, al minut 2, una internada de Gloria dins l'area es tallada en falta, per tant l'arbitre decreta penal, que llança la mateixa Gloria, parant el penal Elena.

Al minut 49, Lidia es torna a lluir a una doble parada, el 0-4 el fara Paula, que a un embolic dins l'area del Tavernes acerta a posar la pilota a la xarxia.

Es va acabar el partit, entre abraçades i salutacions, com cal a un partit de futbol, i ara a pensar a trevall dels entrenes, per vore de millorar.

U D Tavernes.-Lidia, Angie, Rosana, Marieta, Ana D., Júlia, Mireia, Denis, Andrea, Aida i Cris. Tambe van jugar, Xata, Mari, Gloria, Yasmina, Raquel, Ester F., Ana E., Ainhoa i Ester.

Valencia "C".-María, Jessi, Sara, Blanca, Marta G., Miriam, Ester, Paula S., Rocío, Lore o Ali. Tambe van jugar, Silvia, Lili, Tania, Paula i Elena.

Per a resumir, bones sensacions del Valencia, a rafagues del Tavernes, pero no hi ha que donar mes importancia a aquesta clase de partits, que son bons per ala entrenadors pa vore les jugadores noves, i per a que totes les jugares tinguen minuts. A la lliga sera altra historia.