ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

domingo, 23 de mayo de 2010

Valencia C F Femeni "C" 1 - Torrent 3. Partit amistós.

Ahir per la vesprada, a poqueta nit, el "C", que ja és equip de 1ª Regional per a la propera temporada 2010-11, va tindre un partit amistós, davant d'un dels millors equips de 1ª Regional del grup II, el Torrent.


Edu i Jesús, van dispondre de totes les jugadores aptes, a més de 3 jugadores, que venen entrenat amb elles en les últimes setmanes, per a properes incorporacions.


En la 1ª part, Sara de penal va adelantar a les blanc i negres, i acabant-se el primer temps, les torrentines varen empatar. Es va notar la categoria de més, però al llarg de conforme transcorria l'encontre les forces anaven igualant-se.


A la represa, als 10 primers minuts, les torrentines es van fer les ames del partit, marcant la seua jugadora amb el dorsal 10, dos gols molt bonics. Però com a la primera part, les blanc i negres, es tornaren a posar al partit, tinguent ocasions per a empatar , però el marcador ja no es va menejar.


Este proper dimarts, partit amistós davant l'Aldaia, campió al grup III de la segona regional, i per tant també pujen a primera, i podrà ser un partit que es puga vore la propera temporada.


Un altra noticia, és que ja va vegent-se color al torneig del València del pròxim més de juny, amb equips importants al cartell, en properes entrades anirem informant del equips, horaris i tot el que envolte al torneig sub-16, i a altres en que participen els equips blanc i negres i rogets

No hay comentarios:

Publicar un comentario