ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 31 de mayo de 2010

Partit amistos. U D Esperanza 2 - U D Tavernes 9. La cronica

Estem en plena època de tornejos i partits amistosos, i les rogetes no són menys. El passat dissabte pel matí, s'enfrontaren al tercer classificat del grup III de la segona regional, i li donaren un bon repàs.

Quique ens ha enviat la crònica.

UD ESPERANZA: 2

UD TAVERNES : 9

ALINEACIÓ:

MAR, NEUS, MARI, MABEL, PAULA, JULIA, MARIA, AINHOA, CRISTINA, AIDA, ANDREA, DENIS, YASMINA, LORENA. (Totes van jugar alternativament).

Gran victòria de les rogetes davant un equip que ha obtingut el tercer lloc de la classificació del grup 3 de la segona regional i s’ha quedat al tall de pujar a primera regional.

La primera part va estar disputada i va finalitzar amb un 2 a 3 amb gols de Ainhoa , Andrea i un en pròpia porta.

En la segona part, el Tavernes va eixir sense contemplacions i li va donar un bon repàs a l’equip de casa. Els gols els van marcar Ainhoa 3, Aida, Cristina i un en pròpia porta


Per acabar i arredonir la crònica de Quique, podem dir, que com a colofó, l'U D Tavernes Femení, jugarà el Torneig del Valencia C F Féminas, els propers dies 19 i 20 de juny, que es disputarà a les instalacions de Beniferri, que entre altres equips, comptarà amb la participació del Valencia C F Femení "C", Villarreal i Levante U D, a falta de confirmar un parell d'equips d'èlit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario