ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

domingo, 30 de mayo de 2010

Valencia C F Femeni "B" 3 - Aspe U D 3. Promoció d'ascens a Nacional. Analisi del partit

Be, en un empat com el de hui a Beniferri, que deixa les coses costera amunt per a les blanc i negres, jo no podria fer una crònica a l'us. Este partit, ja l'he vist prou vegades aquesta temporada, però amb una altre protagonista, el "C".

Amb les valencianistes proposant jugar el baló, i les del Aspe a la pilotada llarga, en quede amb la primera opció. Despres estos partits, solen anar acompanyats d'alguna marranada arbitral, i este mati no ha estat una escepció.

D'acord que en el penalty haguera pogut expulsar a Carla, però la jugadora de l' Aspe venia acompanyada per una blanc i negra. En la falta del 3-2, no hi ha cap falta, la nostra jugadora toca netament la pilota. I després el penalty tonto que li fan a Anita o Mireia, que no volen vore ni el "manillar catxo" del àrbitre ni el "mamacabres" del linier de la banda del Bar.

Amb el 3-1, les xiques del València, hagueren pogut fer igual que el Sevilla, enmarranar el partit, tirar-se per terra, parar el joc, però no, han continuat jugant a l'atac, sabedores del que estaven jugant-se, i l'important que és el goal-average.

El partit de l'Aspe ha estat molt be, han fet alguna ocasió més al contracolp, i hagueren pogut guanyar el partit als últims instants, quan han estavellat una pilota al travesser.

A la fí, taules al primer partit de la promoció, que deixa les espases en alt. Ara cal anar a guanyar a Villarreal, i esperar al partit entre el Aspe i el Villarreal. Un empat, no ens deixaria fora, i deixaría tambe al Villarreal amb opcions. Molt emocionant lo del futbol.

Els gols i les golejadores.-

1-0 Xata, 2-0 Sharon, 2-1 Miriam(P.), 3-1 Rebeca, 3-2 Marylen i 3-3 Pepi.

Com a material de video, tenim el 3-2. La tanca es meneja, i pareix que per ahi passa la pilota, i que toca a una jugadora.



Per a la crònica, podeu punxar aci.- Cronica de Jugon en Murcielagos

Donar-li ànims al cos tècnic i a l'equip, ací ens despedim fins la pròxima.

No hay comentarios:

Publicar un comentario