ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 3 de mayo de 2010

U D Tavernes Femeni 9 - Vall d'Alfandech "B" 0. Jornada 21, la cronica

Ahir per la vesprada al Municipal Valler, un derby per a tancar la lliga com a locals les "Rogetes", amb molt bona assistència de públic, per tant colorit a les grades.

A la crònica Enric, ens deixa dades i preguntes, que ara que està acabant-se la lliga, es queden surant en l'aire.

Abans de deixar-vos amb la crònica, tinc que felicitar a el cos técnic i a les jugadores, per la temporada que han fet i per la superació que han fet de la passada. Una cosa vull que tingau en compter, a falta d'un partit, la segona volta de les rogetes, ha estat per enmarcar, tan sols dos partits perduts i el altres victòria, 7.

TAVERNES: 9

VALL D’ALFANDECH: 0

ALINEACIÓ:

LYDIA, NEUS, MABEL, DEBORA, PAULA, JULIA (MARI 65), AINHOA (YASMINA, 55), AIDA ( CLAUDIA, 55); ANDREA (CRISTINA, 55), MARIA, DENIS.

Gran derbi del futbol femení jugat amb bona assistència de públic, on la nota més rellevant ha sigut la esportivitat de les jugadores i les aficions.

Pel que fa al joc, el Tavernes ha començat de manera aclaparadora des del primer minut de joc i els gols han anat arribant. La primera part ha acabat amb un 7 a zero.

En la segona part, ha baixat la intensitat i sols s’han fet dos gols. Les golejadores del partit han sigut: Ainhoa 3, Andrea 2, Maria 2, Aida 1, Denis 1.

Quan va començar la temporada, després de les baixes i absències de jugadores importants, pareixia que no milloraríem el resultat de la temporada anterior, però a falta d’un partit ja tenim assegurada la quarta posició i hem millorat el resultat de l’any passat.

Temporada 2007-08: huitenes

Temporada 2008-09: quintes

Temporada 2009-10: quartes

¿I per a la temporada següent?. Per a la temporada següent el objectius són:

1r. Mantenir el grup unit.

2n. Responsabilitat esportiva.

3r. Divertir-se jugant.

¿I els resultats...? Seràn els que seràn, de vegades es guanya i altres es perd i sobretot, cal saber encaixar les derrotes en esportivitat.

La setmana que ve a Enguera

6 comentarios:

  1. Voldria convidar als tecnics de la Vall d´Alfandech "B" i del Tavernes a una jornada de futbol i despres dinaret en algun lloc per decidir. Que, s´apunteu ?. I tu Pepe estas convidat eh ?, que de no agradar-te el futbol al que estas tragante, ja saps mes que nosaltres pirata. Un saludet desde Canals i mols anims per rematar la faena en el "C" que seu mereixequeu com ningu. Ximo

    ResponderEliminar
  2. Ximo gracies per als anims. Podries explicar millor lo dels tecnics i jo els eu podría comentar. Jo depen del día ja saps que pots contar amb mi.

    ResponderEliminar
  3. Anónimo4/5/10, 9:28

    La idea ha surgit del entrenador del Enguera que va proposar fer un partidet entre els entrenadors de la categoria i despres anar de dinar, es per juntarmos un dia mes que res. Comenta-ho i dona-los el meu telf. per anar concretant, gracies.

    ResponderEliminar
  4. Val Ximo, jo liu comentare a Xavi i Adan. Estem en contacte.

    ResponderEliminar
  5. escolta pepe, sigues un poc mes imparcial... en la primera volta vau posar un video del 'derbi' de futbol base femení i tot... i ara ni nomeneu el 3-1 que la vall va derrotar al tavernes.

    lany passat iwal, la vall va wañar el derbi en 2ª regional i va ser un partit tens fora del camp (per culpa de certs personages) i ara q el tavernes ha wañat sobrat, poseu en la crònica que ha reinat la deportivitat... pues be.

    si volem que les xikes sapien aceptar una derrota, sobretot si es un objetiu per part de un club, els pares i gent del entorno ha de donar exemple. i aci no es dona.

    aixo es diu oportunisme i demagogia barata. en el fondo, hi ha massa interes en alguns sectors del futbol, i aixo fa mal a lesport i a leducacio de les xikes.

    sense acritud...

    ResponderEliminar
  6. Anonimo, si no hi ha video del futbol 7, será per que Ana, que es la que els monta, no habra pogut montaro. Açi no som profesionals, i les coses que fem nosaltres i els colaboradors, eu fem en el nostre temps lliure. En dius que siga mes imparcial, i a la primera volta, antes del derby, com vaig tindre temps, jo mateixa vaig fer les entrevistes a als entrenadors i a les jugadores.

    Aquesta temporada, jo no mencarregue de les croniques del Tavernes, ni de cap altre equip. Colaboren pares amb mi, per que jo no puc estar a tots els llocs.

    Açi ni fem oportunisme, ni demagogia barata. També habras vist, que en alguna entrada, hem posat la foto de María Miret, amb les xiques del Valencia convocades per a la selecció Valenciana.

    En este blog, no te res a vore ni el Tavernes ni el Valencia, per que el blog es meu. Tan sols demane una cosa als colaboradors, que tinguen respecte amb els altres equips i aficións, i en esta cronica no es falta al respecte a ningu de la Vall d'Alfandech.

    Antes d'acabar, m'agradría donarte les gracies per pasar a comentar, i com dius tu sense acritud. Espere haberte contestat a tot el que en comentes i que si tens algun dubte mes, ja eu saps.

    Salutacions

    Pepe.

    ResponderEliminar