ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 2 de septiembre de 2013

L'U D Tavernes Femeni, despareix despres de 6 temporades.

Despres de 6 temporades, l'U D Tavernes, no comptara amb l'equip femeni de futbol 11, que desapareix, encara que si que hi haura futbol femeni a Tavernes de la Valldigna, pues tot apunta a que l'Ath La Vall, si que podra fer plantilla per a la temporada 2013-14 ( Una vintena de jugadores van acudir la setmana pasada als primers entrenes de pre-temporada). Pero no anem a parlar de el que pot vindre, i anem a recordar i fer un poc d'historia d'aquestes sis temporades.

U D Tavernes Femeni 2007-2008

En total, les "rogetes" han jugat (sempre parlant de f-11) 132 partits oficials, 68 a 2ª regional i 64 a 1ª Regional, a on han jugat les tres ultimes temporades.

Van debutar a la temporada 2007-08, a Bocairent, perque el primer partit a casa la primera jornada contra el Carcaixent es va ajornar per les plujes torrencials del mes de setembre.

L'entrenador va ser Javi Tur, que va completar 2 temporades mes al capdavant de les rogetes, deixant l'equip a 1 Regional per a la temporada 2010-11, en la que Javi Montero va arreplegar el testic deixant la banqueta a la fi de la temporada 2011-12.

Aquesta ultima temporada, es van fer carrec de la plantilla, Miguel i David, deixant l'equip salvat de baixar, despres d'una temporada dificil, per tindre la plantilla molt curta.

L'equip roget deixa els següents numeros:

57  partits guanyats, 17 empats i 58 derrotes, amb 289 gols a favor i 354  en contra.

A segona regional, van aconseguir un 4rt, 5t i 8e lloc i a 1ª, un 7e i dos 9ns llocs a la clasificacio.

Al nostre blog, a entrades mes antigues, podreu trovar fotos, croniques i videos de l'U D Tavernes Femeni.

No hay comentarios:

Publicar un comentario