ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 13 de septiembre de 2013

2ª jornada de lliga, 1ª divisio Femenina, 2013-14. La Previa.

Aquest cap de setmana del 14/15 de setembre es jugarà la 2ª jornada de lliga, de la 1ª Divisio Femenina, amb l'At. de Madrid com a lider.

Els dos nostres representants a la maxima categoria, Levante i Valencia, es van estrenar a casa amb victoria i aquesta jornada tenen dos dificils desplaçaments a Barcelona i Huelva respectivament.

El dissabte a les 20:00 hores, RCD Espanyol - Levante, a on les periques voldran inaugurar les victories despres de l'empat contra el Levante Las Planas. Aquesta temporada, les locals han perdut potencia per les baixes de jugadres importants i de pes al seu vestidor. El Levante deu de puntuar al seu primer desplaçament.

El diumenge sera el torn per al Valencia, que a partir de les 12:00 hores del mati, jugaran contra el sempre dificil Sporting Club Huelva, que li te presa la mida al Valencia, les ultimes temporades. L'Sporting Huelva, va pedre a la jornada inaugural per 1-0  contra el San Gabriel. Avore si les blanc i negres, despres de remontar contra el Oviedo tornen cap al Cap i Casal amb les mans plenes.

La resta de la jornada es la següent:

Collerense- At de Madrid. Les penultimes rebran la visita del Lider, que despres de la seua exhibicio contra el Sevilla, tot el que no siga guanyar, sera un fracas. Les illenques venen de ser golejades per 5-0 contra el Barça. El partit mes matiner, a les 11 del mati del diumenge.

Reial Societat- Barça. El segon classificat i actual campio, es desplazara a la Bella Easo, per a jugar contra la Reial, que va pedre el derby vasc per la minima. Les catalanes ixen llaugerament com a favorites, pero les donostiarres al seu camp son males de fer tombar. Diumenge a les 12:00 hores.

Rayo Vallecano- Transportes Alcaine. Les Madrilenyes van golejar a Saragossa, i com abans hem comentat, Levante Las Planas va empatar contra l'espanyol. Resultat de clar signe casero per el potencial de les vallecanes. Diumenge a les 12:15 hores.

Sevilla- C D Sant Gabriel. Despres de la desfeta a Madrid, les locals voldran referse i quan mes prompte millor. El Sant Gabriel que no es el millor equip per a esperar una ajudeta, es va emportar els tres punts per la minima contra el Huelva. Jo posaria un triple a aquest partit. Diumenge 11:30 hores.

Granada- Ath. Club Bilbao. Un debutant contra un dels favorits, mentre el Granada era golejat a Nazareth, el Ath. s'emportaba el derby per la minima. Per a mi, sense desmereixer a les xiques del Granada, les lleones deuen d'emportarse els tres punts. El dissabte a les 22:00 hores.

Oviedo Moderno- Tranportes Alcaine. Despres d'un parell de temporades, es tornen a vore les cares les del Principat i les de la Pilarica, amb tots dos amb el seu casiller de punts a zero. Tot una incognita el que puga pasar, encara que pot ser el factor camp desnivelle el fil cap a les de casa. Diumenge a les 12:00 hores.



No hay comentarios:

Publicar un comentario