ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

miércoles, 18 de septiembre de 2013

Entrevista a Paco Ferrando, técnic de l'Ath La Vall Femeni, en video.

Ahir per la vesprada, despres de la presentacio dels dos equips de l'Ath la Vall, de xics i xiques, i abans de la sesio d'entrene d'aquestes ultimes, el seu entrenador, Paco Ferrando, ens va atendre amablement, i ens va comentar amb l'ilusio i ganes de treball amb que ha agafat aquest repte d'entrenar a les xiques del nou equip de futbol femeni de Tavernes de la Valldigna.



Aprofitant l'entrevista, anem a repasar la trajectoria de Paco Ferrando com a jugador de futbol, comentant que de l'U D Tavernes va pasar al Mestalla, pujant al Valencia C F la temporada 1985-86, debutant a 1ª Divisio, contra el *Valladolid, a la 1ª jornada de lliga un 31 d'agost de 1985, estant Oscar Valdez com a tecnic. Va jugar 24 partits, 23 com a titular. Eixa temporada es va baixar a Segona Divisio.

Foto.-http://alineacionesinternacional.blogspot.com.es/2012/07/valencia-cf-198788.html
 Com a valencianiste va jugar fins la temporada 1989-90, pa jugar dos temporades al Celta de Vigo, en 2ª divisio, 1990-91 i 1991-92, despres va pasar per el Levante UD i va acabar a l'U D Tavernes. Total, 5 temporades a 1ª Divisio, amb 58 partits i 2 gols i 3 temporades a segona, amb 66 partits i 4 gols.

foto.-http://wwwceltavisin.blogspot.com.es/2007_01_24_archive.html
 Despres de penjar les botes, tota la seua activitat com a tecnic ha estat sempre lligada al futbol base. Ara com be diu ell a l'entrevista cal "treballar, treballar, i els diumenges a competir".

Font d'informacio estadistiques.-http://www.bdfutbol.com/es/index.html

* A la web de Ciberche.net, posa que va debutar el 9-9-84 contra l'Espanyol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario