ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 17 de septiembre de 2013

1ª Divisio Femenina 2013-14, repas a la segona jornada.

La segona jornada de la 1ª Divisio femenina, ens deixa algunes coses interesants sobre el que ha pasat aquest estiu, i el que pot vindre al llarg de la temporada. De moment aci al Cap i Casal, va tot sobre rodes, els dos equips han tornat a casa amb l'esbarda plena amb els tres punts aconseguits per tots dos.

Aquesta pretemporada asistiem a la desbandada de jugadores de l'Espanyol, i de moment no trau el cap. El Levante li va guanyar 0-2 i es fica quart, mentres les periques estan fora dels llocs de Copa.

Tots els que hem seguit al Valencia C F Femenino, sabem que l'Sporting Huelva es convertia en un oss mal de tragar i arrosegar, pero gracies a una gran primera part i molt acertada de cara a gol, els tres punts han volat cap aci.

L'At. de Madrid ha tornat al mateix de la temporada pasada i a la segona jornada ja ha donat la sorpresa, deixanse sorprendre per el Collerense, que suma tres punts que no contava amb ells.

A San Sebastian, m'esperaba mes de les donostiarres, pero el Barça no va deixar lloc als dubtes i torna a ser favorit per al titol, fent-li una maneta a la Reial.

El Rayo Vallecano es fica segon gracies a la golejada al Levante Las Planas, i presenta la seua candidatura al titol de lliga, que intentara revalidar despres d'unes temporades a zero.

L'altre aspirant, l'Athletic, tambe va apallisar al Granada a domicili, cosa que que fa que les de l'Alhambra, es fiquen ultimes despres de dos pallises.

Als altres dos partits, Sevilla-Sant Gabriel i Oviedo Moderno-Transportes Alcaine, repartiment de punts per a tohom, el mal menor de no pedre, pero que es pot convertir en un perill, si no s'acompanyen de victories.

No hay comentarios:

Publicar un comentario