ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 30 de abril de 2012

Malvarrosa 1 - U D Tavernes Femeni 3. Fotos (1)


Futbol-7. U D Tavernes Femeni 2 - Ath Carcaixent 3. Cronica i fotos. Copa Federacio

 
Gran partit de les nostres menudes que no paren d'anar progresant aquesta temporada. La cronica i les fotos de Mark.
 
Municipal de Tavernes, dissabte 28 d’abril de 2012
Amb només huit jugadores, les rogetes han fet un dels millors partits de la temporada, plantant cara a les campiones de lliga que s’han endut el partit en l’últim sospir. Les rogetes s’han posat per davant en el marcador a la meitat de la primera part quan, en un córner llançat per Laura, Maria s’ha alçat per damunt de les defenses del Carcaixent i amb el cap ha enviat el baló dins dels tres pals. Amb el 1 – 0, jugant un bon fútbol, i amb algún esglai com un tir al pal, les rogetes han arribat al descans.
  
La segona part va començar mal per a les valleres, ja que als pocs minuts la capitana del Carcaixent ha batut a Sarai per a establir l’empat a un. Però Maria de nou, amb un remat de cap impecable una altra vegada en un córner llançat per Laura, ha enviat el baló a l’esquadra. Tanmateix, el 2-1 ha durat ben poc a les rogetes ja que un minut desprès i en un clar fora de joc, les visitants han tornat a empatar el partit. A dos minuts del final del partit, un xut de Laura ha pegat al travesser i el que podia haver suposat el 3 – 2 definitiu s’ha convertit en 2 – 3 en l’última jugada del partit, una altra vegada en fora de joc segons els espectadors més ben situats. Un final cruel per a les valleres que poden estar molt orgulloses del gran partit que han realitzat.
 
1 – 0    min 10    Maria
1- 1     min 35
2 – 1    min 38    Maria
2 – 2     min 40
2 – 3    min 60
Per l’UD Tavernes van jugar: Sarai, Gemma, Tània, Paula, Laura, Maria, Sofia i Àngela F.

Resultats partits 29 d'abril de 2012. UD Tavernes. VCF. Levante D.


CATEGORIA
JORN
PARTIT
GOLS


1ª DIVISIÓ FEM.
J.30ª
MALAGA  - VCF FEMENI A
27/04/12
0-1
Marta Mateos
AUTONÒMICA
J.23ª
OLIMPIC XATIVA - VCF FEMENI B  
28/04/12
3-3
2-Raquel 1-Tania
1ª REGIONAL  GII
J.21ª
MALVARROSA - UD TAVERNES
28/04/12
1-3
 Mireia Lee, Aida, Ainhoa

J.21ª
VCF FEMENI C  - DISCOBOLO
29/04/12
5-0
2-Ester 1-Sara, Lili, Miriam (p)

J.21ª
CIUTAT D’ALZIRA - LEVANTE D
29/04/12
0-6
2-Montse 1-Maribel, Irene, Ana, Peque
2ª REGIONAL  GII
J.21ª
VCF FEMENI D – JUV PATERNENSE B
29/04/12
3-0
2-Lidy 1-Fos (p)
2ª REGIONAL  GI
J.23ª
VCF FEMENI E – ESPORTIU VILA-REAL
29/04/12
6-2
5-Peiró 1-Ari
F7 COPA FB FEM. G1
J.5ª
MARITIM A - VCF FEMENI A
28/04/12
1-2
Elena, Marta F
F7 COPA FB FEM. G2
J.5ª
VCF FEMENI C – LA ELIANA
29/04/12
1-3
Carlota
F7 COPA FB FEM. G3
J.5ª
UD TAVERNES – CARCAIXENT
28/04/12
2-3
2-María

J.5ª
CITY FIVE MASSANASSA - VCF FEMENI B
29/04/12
6-1
Isabel S.
F7 CTO BENJ C G3
J.23ª
VCF FEMENI D – BENETUSER-FABARA C
29/04/12
3-4
Karla, Anna, Nerea
QUERUBI L.MANISENSE

VCF FEMENI Q 

4-1
4-Lucía

domingo, 29 de abril de 2012

Futbol-7. Valencia C F Femeni "B" 2 - U D Tavernes Femeni 2. Cronica i fotos

 Encara que siga en retard, ja tenim aci la cronica del partit de la jornada pasada de Copa Federacio, disputat a Beniferri entre el Valencia "B" i el Tavernes.
 I com si fos un autentic derby, amb bones jugades, emocio, nervis, jugades polemiques, l'encontre va acabar amb empat a dos gols. Mark ens eu conta a la cronica.
El diumenge passat les rogetes van traure un bon empat de Beniferri davant el B del València Féminas. Desprès d’uns minuts de tanteig per part d’ambdós equips, Laura solta un fortíssim xut que rebutja el travesser i Maria, molt atenta, arreplega el baló i bat amb habilitat a la portera local. La resta de la primera part va ser molt disputat amb bones ocasions per als dos equips, però no es va tornar a variar el marcador, acabant-se les primeres 30 minuts amb el resultat de 0 – 1.
 
Als pocs minuts de començar la segona part, l’àrbitre pita una pena màxima molt rigorosa a favor de les locals amb la qual marquen l’empat. A pesar de ser un colp fort, les valleres seguien fent el seu joc i Laura torna a posar a les rogetes per davant amb un tir creuat que la portera local no aconseguix parar. Tanmateix, les victòries es resisteixen a les valleres en aquesta competició copera, i el València va obtindre de nou l’empat a cinc minuts per al final del partit.
 
0 – 1     min 8    Maria
1 – 1    min 33    (pen)
1 – 2     min 40    Laura
2 – 2    min 54
 
Per l’UD Tavernes van jugar: Sarai, Clàudia, Gemma, Tània, Laura, Àngela F., Maria, Sofia, Àngela C., Andrea H., Andrea C. i Júlia
 




Malvarrosa 1 - U D Tavernes Femeni 3 . Cronica i fotos

 

Partit jugat ahir de vesprada, a València, entre el Malvarrosa i les "rogetes",ahir de blau, baix una pluja pertinent, i forta de vegades, i això que quan varem arribar, feia un sol de justícia. Penúltim partit de lliga, que es va notar a la banqueta dels dos equips, amb un únic canvi per equip.


 Les rojiblanques de la Malvarrosa, jugaven amb la defensa avançada al mig-camp, practicant el fora de joc, ensenyant-se a alçar el braç, inclòs abans de que la jugadora rival amollara la pilota per a fer el passe, demanan-li a l'àrbitre el fora de joc.




 Com diem, al moment de eixir al camp, estava caigent l'aigua a la gana, i els equips es van posar a jugar amb el camp molt ràpit, per tant la pilota no tenia amo, i no eixien jugades de perill per cap bàndol, en això que al minut 15, el Tavernes talla l'inici d'un contracolp local, la pilota es queda entre la defensa i la portera local, Mireia va a fer-li pressing a la portera, esta no pot fer-se amb la pilota, la rogeta li la furta, i marca a plaer el 0-1, amb l'alegria de tot l'equip.




 
Al minut 22, en un atac local, es forma un barull a l'àrea del Tavernes, i Raquel xuta amb ganes fent l'empat a 1 gol, donant-li més emoció al partit. I al minut 29, en una jugada calcada a la d'abans, però en l'latra àrea, Aida arreplega la pilota fora de l'àrea, i d'un xut fort i sec, torna a adelantar a les rogetes, 1-2.


Al minut 43, Ainhoa portagonitza una escapada des de'l seu camp perseguida per una jugadora local, arrivant prop de l'àrea sense forces i dispara però la portera para el xut.

 A la segona part, tot continuava igual, les locals intentat fer caure a les rogetes en el fora de joc, i aquestes intentant desfer-lo, i en això que al minut 55, Ainhoa el trenca, es planta davant la portera, li creua la pilota a la seua eixida, i fa pujar al marcador el 1-3, que seria ja definitiu encara que van hi haure un parell d'ocasions per equip per haber marcat gol.


 Al minut 65, es Gloria la que trenca el fora de joc, però xuta des de fora de l'àrea, i la portera es fa amb la pilota sense problemes, al minut 67, és Lidia la que despeja una falta amb molt de perill, al minut 75, amb un bon contracolp local, és Lidia que la que te que eixir als peus de la davantera, desviant a còrner, i ja al minut 77, és Aida la que torna a trencar el fora de joc, arriba a plantar-se dins l'àrea, però la portera local desbarata el perill.


A la fí, 1-3, que fa que amb el resultat del Gandia, que va pedre 3-0 a Camporrobles, pujem un lloc a la classificació, quedant sextes a falta de l'última jornada, que rebrem al Ciutat d'Alzira al Municipal Valler.


U D Tavernes.- Lidia, Angie, Mari, Marieta, Claudia, Gloria, Júlia, Mireia, Aida, Ainhoa i Yasmina (Esther., m. 71).

sábado, 28 de abril de 2012

Valencia C F Femeni, la foto del dia

Foto de Murcielagos
 La foto del dia, hui dissabte, es aquesta, a on les nostres xiques van pujar a l'autobus per a desplaçarse a Málaga, convenzudes de la victoria.

viernes, 27 de abril de 2012

At Malaga 0 - Valencia C F Femeni 1. Analisis. Ixim del descens

Partidasso de les xiques de Cristian Toro hui a Malaga amb les cameres de Marca TV com a testics del joc desplegat per les nostres, que des d'el primer minut del partit han portat la manilla del joc, i en cap moment han especulat amb el seu joc.


 A la primera part, fins a tres ocasion clares de gol, ha salvat la portera malacitana, que hui a salvat al seu equip d'una golejada d'escandol, i que ha continuat fent el mateix a la segona part.


 El gol l'ha marcat la nostra killer, la gran, la unica, Marta Mateos, quan al minut 87 s'ha trovat amb una pilota dins l'area, li ha fet un barret a la defensa, i despres ha perforat la porteria local.


Amb aquest resultat, l'equip ix dels llocs de descens, i pase el que pase al partit del Lagunak, acabara la jornada en llocs de permanencia.


 Volem donar l'enhorabona a les xiques i al cos tecnic per la victoria, i tambe a tota la gent del club.

ARA MES QUE MAI, AMUNT BLANC I NEGRES CLAR QUE SIIIIIIIIIIIIIIII!!!!

Tricolor 0 - Valencia C F Femeni "D" 3. Cronica i fotos



Les xiques del "D", estan completant una magnifica temporada i els resultats no enganyen. Donar les gracies a Jose Gil, per col.laborar i aportar el deu granet d'arena.

  TRICOLOR  0  -  VALENCIA FEMINAS “D”  3
Jornada 20 de liga de 2ª regional, partido celebrado a las 12 horas en las instalaciones deportivas municipales de Nazaret el domingo 22 de abril de 2012.
Entrenador. JESUS
 
Alineación. MIREIA, MARISA, BLANCA, MARIA, VANESSA, SOFIA, LIDIA, GLORIA, MENDEZ, ANITA, LOZANO
SUPLENTES: TEMINA, LUCIA, FOS, LIDDY
 Sustituciones (Minuto 45 TEMINA por VANESSA),(Minuto 52 LUCIA por MENDEZ),(Minuto 54 FOS por BLANCA),( Minuto 59 LIDDY por MARISA)

OTRO PASITO MAS
Está visto que los parones ligueros no nos vienen nada bien, el encuentro se ganó pero el juego que desarrollaron nuestras chicas fue soso y hasta a veces aburrido.
La primera mitad el conjunto Valencianista se empeñó en realizar el juego por el centro y en escasas ocasiones realizaron aperturas a las bandas para así poder batir al equipo rival.
Las ocasiones existían pero no con la misma claridad que en otras ocasiones, transcurrían los minutos y el partido seguía con empate, el equipo rival tampoco nos apretaba como para dar sensación de peligro, no hacíamos circular el balón y los dos equipos corrían detrás de la pelota, y con esa tónica se llegó al final de la primera mitad.
GOLES
0 – 1 Minuto  61 ataque por banda derecha y ANITA por alto marca
0 – 2 Minuto  65 LUCIA tira al palo corto y por bajo bate al Tricolor
0 – 3 Minuto 72 rechace que recoge LUCIA y marca
La segunda mitad el juego que desarrollaban las chés era el mismo pero la efectividad cara a puerta mejoró consiguiendo batir en tres ocasiones la portería del Tricolor.
Lo mejor de este resultado es que solamente restan cinco jornadas de liga y nuestras chicas siguen en inmejorable posición para conseguir el ascenso.
En esta ocasión por cuestiones personales JOSE nuestro reportero grafico habitual, no pudo asistir al partido, pero como siempre hay otro compañero que está al quite para haceros llegar tanto la crónica como las fotos, en esta ocasión otro JOSE GIL (LIDIA CARRION), nos hace llegar el reportaje grafico.
Comentaros que estamos organizando para el próximo 20 de mayo una comida de germanor en Beniferri para jugadoras, padres y familiares de nuestro equipo, esperamos que ese día “si todo transcurre con normalidad” ya podamos decir que nuestras chicas son de un EQUIPO DE PRIMERA y así poder reunirnos y festejarlo.
Se pondrán una lista para que nos vayamos apuntando y poder realizar un control de asistentes y gastos. Si necesitáis más información os podéis dirigir a MIGUEL LOZANO.
                                                        
AMUNT BLANC I NEGRES CLAR QUE SIIIIIIIIII
CRONICA. Vicente Villarreal
FOTOS. José Gil






Levante "D" 5 - Malvarrosa 1. Cronica


 La cronica de Laura
 


Jornada 20.  Primera Regional Femenino  - Gº 2º

Levante U.D. "D" 5 -  C.F. Malvarrosa 1

Partido disputado el sábado 21, en el Polideportivo Municipal de Nazaret.

Los primeros 45 minutos del partido fueron sosos y aburridos, con ligero dominio local pero sin llegar a poner en ningún aprieto a la portera visitante. Esta claro, los parones ligueros no sientan bien. Las granotas estaban dormidas y faltas de ideas, solo pensabamos en llegar al descanso y que Fran las despertara. Todos esperabamos un cambio para la segunda parte, y en principio pareció así, cuando nada más comenzar, Paula abrió el marcador en el minuto 50, pero la alegria duro poco, 5 minutos más tarde el Malvarrosa empató. Pasaban los minutos y no parecia que las cosas hubiesen cambiado mucho, el juego era el mismo, hasta que por arte de magia espabilaron, se pusieron las pilas, se decidieron a jugar como toca y en 10 minutos resolvieron claramente el encuentro, endosandole 4 goles al Malvarrosa, que vió como el empate, que parecía que les valia, se les iba volando sin poder hacer nada ante la avalancha levantinista.
Felicitar a Andrea por su debut en la liga, por fin se ha recuperado de su larga lesión, que la ha tenido apartada de los campos toda la temporada.

Levante: Marta, Alba, Mar, A. Herrero. Peque, Lorena, Montse, Lys, Paula, Noelia y Maribel.

Suplentes: Irene y Ana por Peque y A. Herrero m. 53, Andreita y Lena por Noelia y Alba m. 61 y Andrea por Maribel m. 80.

Goles:
1-0 m. 50 Paula
1-1 m. 55
2-1 m. 74 Maribel
3-1 m. 76 Irene
4-1 m. 82 Montse
5-1 m. 84 Lorena

At Malaga - Valencia C F Femeni, aquesta vesprada per Marca TV en directe (19:00 h.)

Aquesta vesprada, al estadi José Gallardo de Málaga, les locals i les blanc i negres es jugaran un lloc de descens a partir de les 19:00 hores, i el partit serà retrasmès en directe per Marca TV. El que guanye farà un pas endavant per la permanència, i el que perga, tindrà peu i mig a la segona divisió.


Segons informa el diari Marca, les nostres xiques van eixir anit per carretera després de l'últim entrene, i no hi ha cap baixa considerable, mentre que les malacitanes, tindran que tirar mà del filial per completar la convocatòria.


 La setmana passada, Marca TV, ja va oferir el partit Espanyol-Levante, i acabarà oferint un partit de cada una de les jornades que falten per acabar la lliga.

 El Lagunak rebrà la visita de l'Espanyol. Cal recordar, que tots tres estan empatats a punts, 22, amb 29 jornades disputades. L'altre implicat, l'Estartit juga  a Saragossa davant el Prainsa, i porta 4 punts d'advantatge als altres tres, i tindrà un enfrentament directe contra el València a Beniferri a la penúltima jornada de lliga.

 Esperem que les nostres xiques tornen de Màlaga amb una victòria.

 Imagens del Valencia - R Societat, temporada 2011-12

AMUNT VALENCIA C F FEMENI.


jueves, 26 de abril de 2012

Horari partits 28-29 d'abril de 2012. UD Tavernes. VCF. Levanta UD D.


CATEGORIA
JORN
PARTIT
GOLS


1ª DIVISIÓ FEM.
J.30ª
MALAGA  - VCF FEMENI A
27/04/12
19:00
PORTALADA JOSE GALLARDO
AUTONÒMICA
J.23ª
OLIMPIC XATIVA - VCF FEMENI B  
28/04/12
17 :00
CAMP « LA MURTA » XATIVA
1ª REGIONAL  GII
J.21ª
MALVARROSA - UD TAVERNES
28/04/12
16:30
CAMP “LA MALVARROSA”

J.21ª
VCF FEMENI C  - DISCOBOLO
29/04/12
18:00
CAMP BENIFERRI

J.21ª
CIUTAT D’ALZIRTA - LEVANTE D
29/04/12
12:00
CDAD DVA  TULEL
2ª REGIONAL  GII
J.21ª
VCF FEMENI D – JUV PATERNENSE B
29/04/12
12:00
CAMP BENIFERRI
2ª REGIONAL  GI
J.23ª
VCF FEMENI E – ESPORTIU VILA-REAL
29/04/12
16:00
CAMP BENIFERRI
F7 COPA FB FEM. G1
J.5ª
MARITIM A - VCF FEMENI A
28/04/12
17:00
MPAL DOCTOR LLUCH
F7 COPA FB FEM. G2
J.5ª
VCF FEMENI C – LA ELIANA
29/04/12
10 :00
CAMP BENIFERRI
F7 COPA FB FEM. G3
J.5ª
UD TAVERNES – CARCAIXENT
28/04/12
09 :30
CAMP MPAL TAVERNES VALLDIGNA

J.5ª
CITY FIVE MASSANASSA - VCF FEMENI B
29/04/12
09:00
CAMP FUTBOL CITY FIVE
F7 CTO BENJ C G3
J.23ª
VCF FEMENI D – BENETUSER-FABARA C
29/04/12
10:00
CAMP BENIFERRI
QUERUBI L.MANISENSE

VCF FEMENI Q