domingo, 19 de febrero de 2012

U D Tavernes Femeni 1 - U D Levante "D" 2. Cronica i fotos

U D Tavernes Femeni 1 – U D Levante “D” 2

Es presentaven les granotes com a liders del grup II de 1ª regional, i no van decebre al respetable que va acudir per vore el partit.

El partit a la primera part, es va convertir en un joc del gat i el ratoli, amb les rogetes esperant a les granotes, i aquestes ultimes, sense presa, intentant traspasar les ordenades linees valleres.

Per tant va hi haure poques ocasions reseñables de gol, i nomes a l’unic fallo de concentracio rogeta, el Levante, no va fallar i va deixar el marcador amb el 0-1 de la primera part. El gol foraster va ser d'Andrea Herrero a pase d'Irene.

A la segona part, el decorat va canviar, i ja que a les rogetes el resultat no les valia, van estirar les seues linees, i van tirar cap amunt. Les xiques del Levante, van continuar a la seua, o siga intentar mantindre la possesio de la pilota i continuar atacant per aumentar la ventatja al marcador.

L’entrada de Gloria al descans, va dotar d’altre aire al partit, aixina com els canvis de demarcacio fets pel tecnic valler, que va reestructurar tot l’equip i quasi li va ixir ve, va faltar materialitzar alguna ocasio que es va tindre amb el 0-1. Tambe cal comentar, que a cada ocasio rogeta, les blaugranes, contraatacaben amb gran perill.

Al minut 53, Cristina bota una falta, Xata de taconet toca cap arrere, i Mireia entre dos defensas acerta a rematar, Marta, la portera visitant refusa, i entre dos defensas trauen la pilota baix pals. A la mateixa jugada, al contracolp, el Levante es planta a l’area rogeta, i Lidia, amb una gran aturada envia a corner.

Al minut 58, altra volta a balo parat, el Tavernes te altres dos ocasions seguides de fer l’empat a un gol, i com abans, el Levante torna a fer altre gran contracolp, que Lidia envia a corner.

Al minut 68, Maribel lluita una pilota prop del banderi de corner, pot centrar, i dins l’area xicoteta, Irene s’alça en l’aire, es queda flotant, i d’una bonica cabotada fa el 0-2.

Pareixia que el partit estaba finiquitat, pero al minut 82, Cistina trau una falta, i la Xata fa el 1-2, amb un gol d’auntentica cap-davantera, pintinant cap arrere.

Al minut 84, Ainhoa va fer una de les seues, aplegant a la linia de fons, centra, i Denis no aplega a rematar.

Resumint, un partit amb dos parts ben diferenciades, una algo soporifera, pero molt tactica, i la segona ja mes entretinguda i emocionant.

Fitxa tecnica

U D Tavernes.- Lidia, Cristina, Angie, Marieta, Claudia, Xata, Júlia (Esther,m.65), Mireia, Denis, Aida(Gloria, m. 45) i Ainhoa.

U D Levante “D”.- Marta, Maribel (Ana, m. 73), Noelia ( Lore, m. 64), Andrea, Andreita, Andrea Herrero (Peque,m.53), Lis, Paula, Irene, Alba(Montse, m.71) i Lena. Maica va estar a la banqueta.

Gols

0-1.- Andrea Herrero, m. 34

0-2.- Irene, m. 68

1-2.- Xata, m. 82

Felicitar al Levante per la victoria i ser liders altra setmana mes, i a les rogetes per l’esforç i ganes posades al partit.

Agrair a Amparo, les dades del Levante “D”, i nomes ens aplegen mes fotos del partit, les publicarem.