ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

domingo, 26 de febrero de 2012

Futbol-7. Carcaixent 1 - U D Tavernes 1. Cronica i fotos


Ahir es va disputar l'ultim partit de lliga, i les campiones, Carcaixent i sub-campiones, U D Tavernes, van donar un gran espectacle futbolistic, i van despedir la lliga, per a vores altra volta les cares, a la competicio de Copa, al grup III, amb companyia del Valencia "B", Levante "B", Xeraco i City Five Massanasa.

Gran temporada la de les rogetes, arredonida amb aquest empat contra el Campio. Mark ens eu conta.
Magnífic resultat el que han aconseguit les xiquetes entrenades per Jareño aquest dissabte en el camp de l’At. Carcaixent, campiones del grup 2 des de fa setmanes i que contaven 15 victòries en els 15 partits jugats fins aquest. El partit ha sigut molt intens, amb molta lluita per part dels dos equips, en el qual les rogetes han realitzat un gran esforç per a defensar la porteria de Sarai, autèntica protagonista amb les seues parades, encara que cadascuna de les jugadores valleres mereixen un deu.
A la primera part, encara que dominava el Carcaixent, les rogetes van aconseguir controlar els atacs locals fins al minut 20, quan van batre a Sarai en jugada individual. Però les rogetes no es van rendir i podien haver empatat en una gran ocasió però la portera local va parar el xut de Andrea C. en un mà a mà.
A la segona part, les rogetes seguien buscant l’empat i ho van aconseguir al minut 18 mitjançant Maria qui va encarar a la portera, batent-la per baix. A partir d’aquest moment fins el xiulet final, les jugadores locals van assetjar la porteria de Sarai, llançant nombroses córners. Però totes les rogetes estaven mentalitzades per a aconseguir l’èpica i van celebrar el final del partit com una victòria.
Per l’UD Tavernes van jugar: Sarai, Paula, Tània, Júlia, Laura, Maria, Andrea C., Àngela F., Gemma, Andrea H., Sofia i Clàudia.
Amb aquest resultat s’acaba la lliga, en la qual les rogetes han terminat segones amb 34 punts, 10 victòries, 4 empats i només 2 derrotes, 61 gols a favor i 32 en contra. Enhorabona a totes les jugadores i cos tècnic!

No hay comentarios:

Publicar un comentario