miércoles, 15 de febrero de 2012

Futbol-7.Juventud Paternense 2 - U D Tavernes 2. Cronica i fotos

Ja estem millor, i podem anar fent algo de faeneta per aci. El futbol 11, ha descansat per motius de les seleccions autonomiques. Les xiques del Tavernes de f-11, van empatar contra el Ciutat d'Alzira, a un gol en partit ajornat.

Mark, el reporter del f-7, no ha descansat, i ens ha enviat la cronica i fotos de l'empat de les xiques de Jareño.

Les valleres segueixen amb el seu xicotet crisi de joc i resultats a l’empatar aquest diumenge en Paterna davant les penúltimes en la classificació. Malgrat patir tres baixes importants, s’esperava un bon resultat considerant que les rogetes havien guanyat per 6 – 1 en el Municipal de Tavernes. Però van ser les locals qui van inaugurar el marcador als cinc minuts de joc. Andrea H., molt atenta, va establir l’empat a l’interceptar un servei de porteria i sense parar el baló enviar-lo a la xarxa aprofitant que la portera es trobava descol·locada. Quan pareixia que la primera part s’acabaria amb empat, una jugada desafortunada en defensa deixava la pilota als peus de la davantera local qui va marcar a porta buida.

La segona part va començar bé per a les rogetes (que ahir jugaven amb pitet groc per coincidència de colors) al marcar Laura la seua vintè gol de la temporada en una gran jugada individual. Però l’equip local estava molt ben posicionat en el camp i dificultava les arribades visitants mentre també intentaven perillosos contracops sempre ben resolts per la defensa vallera. Tanmateix, les millors oportunitats van ser per a l’equip de Jareño, però dos parades magnífiques de la portera local negava el hat-trick a Laura i una altra jugada clara de gol va ser anul·lat per l’àrbitre per fóra de joc inexistent. Aixina vam arribar al final del partit amb el resultat de 2 – 2.
Per part de l’UD Tavernes van jugar: Maria, Clàudia, Gemma, Paula, Laura, Andrea H., Sofia, Àngela F., Àngela C i Andrea C.