ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 5 de marzo de 2013

Maritim "C" 0 - U D Tavernes Femeni 1. Cronica i fotos, 17ª jornada, grup II 1ª Regional, lliga 2012-13

Aquest pasat diumenge, el Maritim "C" i l'U D Tavernes, van disputar un partit de futbol apasionant, batallat sense descans, i amb els dos equips deixanse la pell al camp.

Les rogetes despres de guanyar l'anterior jornada, es van presentar a Valencia disposades a donar-ho, i aixo es el que van fer des del primer minut fins al 95. Un equip serio a totes les seues linies, tocant quan el partit eu permitia i sabent llegir el que s'habia de fer amb tot moment.

La primera ocasio, minut 7,  va ser per al Maritim a un contracolp, plantanse la davantera davant Irene, que va aturar el xut desviant a corner. Al minut 25, Aida trau del canto, i la Xata, pintina be de cap, i la pilota ix ajusta per dalt del trevesser.

L'unic gol del partit va vindre al minut 25, quan en una recuperacio de la medular rogeta, Laura fica una pilota en profunditat, Aida la lluita es fa amb ella, entra dins l'area, i a la ixida de la portera, per baix envia la pilota dins la xarxia.

Al minut 34, Irene torna a entrar en accio desfent el perill en una bona intervencio, i l'ultima jugada de perill va ser per a Aida, que davant de la portera local, tira fora la pilota.

Nomes començar la segona part, minut 48, l'ocasio es per a les locals, pero el xut ix fora per ben poc. Al minut 50, Ana, esta a punt de marcar, pero una vegada la portera ja estaba venuda, la pilota avaba ixint fregant el pal esquerre.

Al minut 58, el Maritim va tindre la millor ocasio per a l'empat, pero la pilota va pegar al pal, quan Irene ja no podia fer res. I al minut 76, Aida haguera pogut finiquitar el partit, pero la portera del Maritim va ixir vencedora al seu ma a ma.

U D Tavernes.-Irene, Carmen, Xata, Cris, Rosana, Angela, Ana, Lee, Ainhoa, Laura i Aida.

0-1 Aida, minut 34






 

No hay comentarios:

Publicar un comentario