ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 4 de marzo de 2013

Avanç Informatiu, jornada 17ª, al grup II de 1ª Regional, lliga 2012-13

Ja quasi quan el diumenge esta aplegant a la seua fi, tenim un momentet per sentarmos davant l'ordenador i fervos un avanç del que ha pasat a la 17ª jornada del grup segon de la Primera Regional Femenina Valenciana.

Podriem començar comentant, que hui els equips de la Safor han fet un ple de victories a Valencia i proximitats al Cap i Casal.

Les xiques del Rafelcofer, han estat les mes matineres, i han guanyat 1-2 al Mislata "B", seguidament a Catarroja, ja ha estat el Miramar el que ha guanyat al City Five Massanasa per 3-4 i ja despres de dinar a l'hora de la "siesta", l'U D Tavernes ha conseguit la victoria 0-1, davant el Maritim "C".

Mentres jugaven el Maritim i el Tavernes, a Beniferri hi habia "derby", entre el Valencia "D" i el Levante"D", que han guanyat les "granotes" a les "ches", per un ajustat 2-3.

A La Torre, l'Alginet, ha fet valdre el seu potencial i ha golejat 0-8 al Discobolo. Deixem el partit jugat ahir dissabte,per al final, entre el Malvarrosa- Cabanyal, que segons hem pogut esbrinar al Camp del Maritim, que va ser de 0-6.

A partir de dema dilluns començarem a publicar croniques i fotos de tots el partits que pugam arreplegar informacio, ja siga de 1ª divisio, com del grup II de 1ª Regional. Com un avanç, l'ocasio d'Ana per al Tavernes al minut 50, ja amb 0-1 al marcador, que ha ixit per ben poc ajustat al pal.


 







Fins ara es tot.


No hay comentarios:

Publicar un comentario