ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 1 de marzo de 2013

1ª Regional Grup II, previa de la jornada 17, lliga 2012-13

Actualitzat hui Diumenge.

Ens habiem menjat una jornada, i en faltven 6, i no 5 com habiem escrit, per tant, aquesta jornada, l'Alginet no podia ser campio matematicament. Disculpeumos el nostre error.

Hui ja es divendres i de nou ve un cap de setmana carregat de futbol, al nostre grup, el II de la 1ª Regional, que donara pas a la 17ª jornada de lliga. Despres d'aquesta jornada, la competicio parara fins el 24 de març.

Per dema dissabte, tan sols hi ha un partit programat, a partir de les 19:00, al camp de la Malvarrosa jugaran el Malvarrosa-Cabanyal, un derbi de la capital. Vorem si les xiques del coer enceten el seu casiller de punts.


Ja per al diumenge, tots els 5 partit restants de la jornada.

El mes matiner, a les 10:45 a La Canaleta, Mislata B - Rafelcofer, amb el 6e o 7m lloc en joc, depenent del que fasa el Cabanyal. Pot ser un partit molt igualat i disputat.

Mes tard, a les 12:00 hores al Mundial 82 de Catarroja, City Five - Miramar, altre partit que tambe sembal sera molt disputat, i ha on les locals voldran retallar punts a les saforenques, per a proparse al tercer lloc de la classificacio.

A les 15:15 hores, al Doctor Lluch, esta previst que comence el Maritim C - U D Tavernes. Els dos equips venen de guanyar a l'ultima jornada, pero les locals ixen com a favorites, i mes si les valleres no trauen la seua cara bona. Comentar que l'U D Tavernes, la jornada pasada va deixar d'estar al lloc de descens com a pitjor penultim, que ara te el Aldaia B, del grup primer.

A les 16:00 hores, el lider, L'Alginet visitara al Discobolo, i voldran guanyar per cantar el antes posible l'aliro de campiones. A la falta de 6 jornades, 18 punts, porten 10 punts de ventaja al segon el Levante D.



Tambe a les 16:00, A Beniferri, derby de filials, Valencia D - Levante D. I com quasi tots estos partits, podra pasar de tot, encara que la diferencia a la taula, fa que el Levante ixca com a favorit.

Ja eu sabeu, futbol este cap de setmana, i despres dos de descans. Aixo si, hi haura amistosos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario