ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

domingo, 4 de septiembre de 2011

Valencia C F Femeni 1 - Reial Societat 3. Cronica i fotos, 1ª jornada de lliga



Derrota al debut lliguer, de les xiques de Xavi Tamarit, davant la R. Societat, aquest mig-dia a Beniferri, amb un sol de justícia, i el termómetre fregant els 40 º.

Ja era el minut 30 de la primera part, i jo em pensava que s'acabaria la primera part sense escriure cap incidència, quan Maialen li guanya la posició a Ivana en un contracolp donostiarra, apleguen les dos jugadores forcejant dins l'àrea, Casamayor no ix, donant-li ample a la seua dreta, o per ahí, Maialen marca l'u a zero.



Al minut 34, Casamayor desbarata una ocasió de la Reial, dos minuts després, Larra, la capitana "Txuri Urdin", llança una falta fregant el trevesser. Al minut 40, Marta Mateos, fa una jugada personal front l'àrea visitant, però quan entra dins de l'àrea, la eixida de la portera fa que s'escore molt, i la jugada acaba en treta de porta i un minut abans del descans, en altre contracolp donostiarra, amb Casamayor fora de la porteria i la pilota entrant, ha sigut Salo la que ha salvat el 0-2.



A la represa, els primer minuts pareixien una calcomania de la primera mig hora de la primera part, peroò al minut 7, Gili trau una falta, i Anita Amo de cap fa l'empat a u, amb l'alegria desbordant de tot l'equip.

Pareixia que les blanc i negres, agafaven la manilla del partit, però al minut 14, un canvi d'orientació a la medular del camp del València, es interceptat per Maialen, que torna a posar per davant a la Reial, era el 1-2.

Als minuts 16 i 19, dos noves ocasions per la Reial, i al minut 20, Gaste posa la puntilla al València amb un nou contracolp, l'u a tres. Al minut 23, Casamayor, desbarata una nova ocasió realista, eixint ben passada amb un mà a mà amb la davantera.

Amb una jugada sense perill al minut 30, Raquel Pinel, força un còrner, que estrau amb molt de perill. Al minut 38, Marta Mateos, a la eixida de Sokoa, li fa una vaselina, que ix fregant el pal dret de la porteria, i ja al descompte, altra volta Marta Mateos, torna a fer altra vaselina, i quan la pilota ananva a entrar, aplega una defensa de la Reial, i la despeja fora de l'àrea acabant-se el partit als següents moments.

fitxa tècnica


VCF FEMENI: Casamayor, Nuri (Pinel, 73´), Salo, Ivana (Torrentí, 45´), Peña, Pau, Gemma, Arantxa (Nayadet, 63´), Mateos, Naiara, Ana (Claudia, 78´).

REAL SOCIEDAD: Sokoa, Ane, Ainara, Gurutze, Esti, Sandra, Larraitz, Itxaso (Maite, 68´), Maialen (Eguzkiñe, 73´), Aintzane (Bajo, 87´), Itziar (Idoia, 70´).

GOLS:
0-1, Maialen (30´); 1-1, Ana (50´); 1-2, Maialen (58´); 1-3, Itziar (63´)

ÀRBITRE : Miguel Ros Calvo; amarilla para Nayadet (43´)


D'aquest partit, per raons de temps, no hem pogut recollir les impresions dels/les protagonistes, en altra ocasió serà. Cal comentar, que a través del facebook i el Twiter, hem estat informant al moment de les incidències del partit.

Fotos. Alicia Donet.

La cronica de Toni Griñón.- http://chedigitalblog.blogspot.com/2011/09/vcf-femenino-demasiado-castigo.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario